Προγνωστικά

Σλοβακία – Καζακστάν: Στο κυνήγι των γκολ

on

Σλοβακία – Καζακστάν (21:45): Για τον 3ο όμιλο, στην 3η κατηγορία κοντράρονται οι δύο ομάδες και το μεγάλο φαβορί για το στοίχημα είναι η Σλοβακία. Ο «άσος» πληρώνει πολύ χαμηλά, κάτω και από το 1.30! Για την ιστορία, στην πρεμιέρα των ομίλων, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Καζακστάν-Αζερμπαϊτζάν 2-0, Λευκορωσία-Σλοβακία 0-1.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Σλοβακία επί της Λευκορωσίας. Πέρασε με το γκολ του Σούσλοφ στο 61’, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη στα σημεία. Και τώρα καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και την άνοδο στη 2η κατηγορία. Προηγούμενο παιχνίδι της ήταν στα τέλη Μαρτίου το 2-0 επί της Φινλανδίας. Τώρα έχει την πίεση του πρέπει» και καλείται να το διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Με δύο γκολ του Αϊμπέτοφ (50’, 57’), το Καζακστάν έκανε την έκπληξη στο 2-0 επί του Αζερμπαϊτζάν. Μεγάλη νίκη. Δεν ήταν καλύτερο, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικό και κάπως έτσι ξεκίνησε με το δεξί στο Nations League. Σημαντική επιτυχία που μπορεί να «λέει» πολλά στη συνέχεια. Στην περσινή διοργάνωση, είχε κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία στα πέναλτι απέναντι στη Μολδαβία.

Σλοβακία – Καζακστάν (21:45): Πάμε στοίχημα με τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βρίσκουμε το Over 2,5 γκολ σε καλή τιμή, στο 1.87 και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Πάμε τα γκολ, περιμένοντας τα περισσότερα από τους Σλοβάκους. Καλύτερη ομάδα έχουν, ας το δείξουν. Στην τελική, στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά, ας έρθει και… 0-3, δεν έχουμε τέτοια ζητήματα!

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *