Προγνωστικά

Βίλα Νόβα – Οπεράριο: Υπάρχει αξία!

on

Βίλα Νόβα – Οπεράριο (02:00): Ελαφρώς πιο μπροστά δίνεται εδώ η Βίλα Νόβα. Εντάξει, δεν είναι μεγάλη η διαφορά που τις χωρίζει και ας είναι η μία ουραγός και η άλλη στη μέση της βαθμολογίας. Θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα, όπως και να έχει. Δεν παίζει κάποιο ρόλο, απλά να αναφέρουμε πως πέρσι η Βίλα Νόβα πήρε και τα δύο παιχνίδια, εντός και εκτός, με το ίδιο σκορ, 2-1 και με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή, προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε και βρήκε και δεύτερο γκολ. Ας δούμε τι κάνουν φέτος ως τώρα…

Η Βίλα Νόβα είναι ουραγός, έχοντας 10 βαθμούς σε 12 αγώνες με μόλις 1 νίκη (1-7-4, 8-13 γκολ). Στις 7 Μαΐου, το 2-0 επί της Ναούτικο, πήρε τη μοναδική της νίκη. Από τότε, ακολούθησαν 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, από αυτές οι δύο στα τελευταία παιχνίδια. Πρώτα έχασε 2-0 εντός από την Μπρούσκε και μετά με 1-0 από την Κλουμπ ντε Ρεγκάτας. Θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από αυτό το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Οπεράριο είναι στο πάνω μισό, αλλά με μόλις 5 βαθμούς περισσότερους. Έχει 15 με 4-3-5 και 14-12 τέρματα και έχασε προ ημερών με 1-0 από την Μπαΐα εντός. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δέχτηκε γκολ στο 81’ και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Προηγουμένως, είχε νικήσει με 3-0 την Γκουαρανί, έχοντας την τύχη με το μέρος της. Με το σκορ στο 1-0 η αντίπαλός της είχε χαμένο πέναλτι, δέχτηκε κόκκινη κάρτα και το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας άλλα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Βίλα Νόβα – Οπεράριο (02:00): Τα γκολ δίνονται πολύ ψηλά. Και βρίσκουμε μία επιλογή σε εξαιρετική τιμή. Πάμε στοίχημα με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα στο 2.23. Δεν ζητάμε κάτι τρομερό και νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή έχει αξία να… ρισκάρουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *