Προγνωστικά

Ντέρι Σίτι – Ντροχέντα: Ώρα για νίκη

on

Ντέρι Σίτι – Ντροχέντα (21:45): Αναζητεί μια βαθμολογική… ανάσα η Ντέρι Σίτι. Παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στη Φιν Χαρπς την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφαρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι στο 92’. Κι αυτή η ισοπαλία σήμανε το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες για τους γηπεδούχους. Μετρούν τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Αποτέλεσμα; Να μείνουν στο -9 από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται η Σάμροκ Ρόβερς, με τη Ντέρι Σίτι να υποχωρεί στην τρίτη θέση πίσω και από την Ντάνταλκ.

Η αγωνιστική έχει και το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ντέρι Σίτι. Απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, είναι να κερδίσει επιτέλους. Έχει την ευκαιρία να το κάνει απέναντι σε μια ομάδα που είναι χαμηλά, όπως η Ντροχέντα. Η οποία ωστόσο παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Τρία ματς χωρίς ήττα, με δύο εντός έδρας νίκες απέναντι στη Φιν Χαρπς και στην πρωτοπόρο Σάμροκ και εκτός έδρας ισοπαλία με την Μποέμιανς με 1-1.

Ντέρι Σίτι – Ντροχέντα (21:45): Συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων είναι η προϊστορία. Στα τελευταία 13 ματς ανεξαρτήτως έδρας η Ντέρι Σίτι μετράει εφτά νίκες, πέντε ματς έληξαν ισόπαλα και μια νίκη έχει η Ντροχέντα. Όσον αφορά τα παιχνίδια στην έδρα της Ντέρι Σίτι, εκεί οι γηπεδούχοι έχουν οχτώ νίκες, έναντι δύο ισοπαλιών και μιας ήττας το μακρινό 2015.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Με την πλάτη στον τοίχο η Ντέρι Σίτι, χρειάζεται το ματς για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πλησιάσει την πρωτοπόρο αν δεν τα καταφέρει εκείνη στο ντέρμπι. Οκτώ over 2,5 στα τελευταία εννιά παιχνίδια για την Ντέρι Σίτι. Θα πάμε στοίχημα με «άσο» και over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *