Προγνωστικά

Βαγιεκάνο – Λεβάντε: Δεν έχουν λόγο να προσέξουν

on

Βαγιεκάνο – Λεβάντε (22:00): Για την 38η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η αναμέτρηση στο ‘Campo de fútbol de Vallecas’. Άνευ βαθμολογικής σημασίας. Η Βαγιεκάνο μετά το μεγάλο ‘διπλό’ στο ‘Camp Nou’ έριξε στροφές. Παρατηρήθηκε ένα ψυχολογικό άδειασμα και ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Σοθιεδάδ, Χετάφε και δύο σερί ήττες κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Μαγιόρκα. Είναι 12η, στους 42 βαθμούς και ρεκόρ 11Ν-9Ι-17Η με γκολ 37-46. Κομεσάνα και Λόπεθ είναι τιμωρημένοι, τραυματίες οι Μερκελάνθ, Παλαθόν, Σάβελιτς και Τρέχο.

Η Λεβάντε τα έδωσε όλα στον δεύτερο γύρο για να πετύχει ένα μικρό θαύμα, έφτασε πολύ κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Υποβιβάστηκε και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Πρόλαβε να πάρει μαζί της και την Αλαβές, την οποία κέρδισε 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Την έριξε στην τελευταία θέση που σήμανε και τον μαθηματικό της υποβιβασμό. Στις 7Ν-11Ι-19Η το ρεκόρ της Λεβάντε, με γκολ 47-74. Κλερκ, Φερνάντεθ, Μουστάφι και Ντε Φρούτος είναι εκτός μάχης.

Βαγιεκάνο – Λεβάντε (22:00): Για τα κυβικά της, η Βαγιεκάνο είχε ένα εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν. Από τις αρχές Φλεβάρη είχε μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος, συνήλθε λίγο στο τέλος και κάνει ήδη τα πλάνα της νέας σεζόν. Σκληρή ομάδα, γρήγορη και πεισματάρα. Σε σετ παιχνίδι ζορίζεται να βρει δημιουργία και σκορ, βολεύεται καλύτερα στον χώρο. Το πάλεψε αμυντικά με τα όποια κενά της. Η Λεβάντε είχε πολλά προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ασύνδετη, με αποστάσεις στις γραμμές της. Έκανε μια συγκινητική προσπάθεια να τους τελευταίους μήνες, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν αργά. Ικανή από τη μέση και μπροστά, βρήκε τις λύσεις στο γκολ όχι όμως και αυτές στα μετόπισθεν. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως έχει το μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία.

Κίνητρο δεν υπάρχει, ούτε λόγος για πίεση ή σκοπιμότητα. Ελεύθερα θα παίξουν οι ομάδες στο τελευταίο ματς της σεζόν, ενδεχομένως και με κάμποσες αλλαγές. Αναμένεται ένα run and gun παιχνίδι στο ‘Vallecas’ και θα πάμε στοίχημα με το goal/goal & over 2,5 στο 1.80.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *