Προγνωστικά

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: Το θέλει όσο τίποτα

on

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (21:45): Μετά από τρεις σερί αγωνιστικές όπου μάζεψε 7 βαθμούς και πήρε τεράστια ανάσα στη βαθμολογία, ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από την Μπρέντφορντ. Προηγήθηκε στο 10ο λεπτό, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια, μιας και στο 18ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 37′ έβαλε αυτογκόλ για το 1-1, αλλά δεν πτοήθηκε και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-1 με πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε για να το κρατήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 62΄ έγινε το 2-2 και πριν προλάβει να ανασυγκροτηθεί ήρθε και το 2-3. Στο 88′ έμεινε και με εννιά παίκτες. Αν κερδίσει τώρα, κάνει τεράστιο βήμα παραμονής, ίσως να εξασφαλίσει την παραμονή και από τώρα αν δεν κερδίσει η Μπέρνλι. Την τελευταία αγωνιστική πάει στην έδρα της Άρσεναλ.

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (21:45): Είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έπειτα και από το 1-1 με την Άστον Βίλα εκτός έδρας. Βρέθηκε να χάνει στο 69′, αλλά δεν πτοήθηκε και στο 81′ έφτασε στην ισοφάριση για το τελικό 1-1. Είναι αδιάφορη ουσιαστικά, αλλά θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα γίνεται για οικονομικούς λόγους και για λόγους πρεστίζ. Εκτός έδρας παίρνει αποτελέσματα και δεν θα πάει στο Λίβερπουλ απλά για να κάνει τουρισμό. Θα το παλέψει το ματς.

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (21:45): Τα πράγματα είναι απλά! Αν η Έβερτον θέλει να μείνει στην κατηγορία, πρέπει απλά να πάρει το ματς και να κάνει μεγάλο βήμα παραμονής. Έχει απέναντι της μια αδιάφορη αντίπαλο και την τελευταία αγωνιστική δύσκολη έξοδο. Πάμε στοίχημα με τον άσο σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *