Προγνωστικά

Βαλένθια – Μπέτις: Όπως στον… τελικό

on

Βαλένθια – Μπέτις (20:00): Δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έμεινε όρθια η Βαλένθια στο Μπιλμπάο. Με καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακά της και με τα δοκάρια να τη… βοηθούν, η Βαλένθια πήρε το 0-0, παρά το γεγονός πως είναι αδιάφορη βαθμολογικά, την ώρα που οι Βάσκοι καίγονταν για τη νίκη. Παραμένει πάντως μακριά από τις νίκες εδώ και πολύ καιρό η Βαλένθια.

Για την ακρίβεια τελευταίο «τρίποντο» ήρθε στις 19 Μαρτίου, το 1-0 εκτός έδρας απέναντι στην Έλτσε. Έχουν ακολουθήσει έξι ματς με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για τις «νυχτερίδες», που θα κλείσουν το πρωτάθλημα με ματς απέναντι σε Μπέτις, Εσπανιόλ και Θέλτα.

Βαλένθια – Μπέτις (20:00): Αντίθετα με τη Βαλένθια, η Μπέτις είναι μέσα στον στόχο της. Στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ισοπαλία με τη Χετάφε και η ήττα από την Μπαρτσελόνα της στέρησαν τη δυνατότητα να μείνει ζωντανή για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά από την Μπαρτσελόνα έχασε με πολύ… πικρό τρόπο σε ένα τρομερό ματς. Στο 76’ ο Άνσου Φάτι άνοιξε το σκορ, ο Μπαρτρά ισοφάρισε για την Μπέτις, αλλά ο Ζόρντι Άλμπα στο 94’ χάρισε τη νίκη στους Καταλανούς.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Μπέτις θέλει να παραμείνει στην πέμπτη θέση και να ξανα μπει στη μάχη της τετράδας αν η Ατλέτικο γκελάρει. Θα το πετύχει μόνο αν καταφέρει να κερδίσει στο «Μεστάγια». Δε θα είναι εύκολο απέναντι σε μια Βαλένθια που αμύνεται αποτελεσματικά. Κλειστό ματς, δύσκολο να ξεφύγει πάνω από τα τρία γκολ. Πάμε στοίχημα με 2-3 γκολ στο ματς σε απόδοση 1.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *