Προγνωστικά

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου: Για το προβάδισμα πρόκρισης

on

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Ζευγάρι με φαβορί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θα καταφέρει η αξιόμαχη Βιγιαρεάλ να κοντράρει το μεγαθήριο; Στο στοίχημα ο «άσος» δίνεται στο 5.40 και το «διπλό» γύρω στο 1.60. Έχουν παίξει άλλη μία φορά στο παρελθόν, στην ίδια διοργάνωση, για τη σεζόν 2011-12, στη φάση των ομίλων, με την Μπάγερν Μονάχου να κερδίζει 3-1 στη Γερμανία και 2-0 στην Ισπανία.

Μετά τον θρίαμβο με τη Γιουβέντους και το 3-0 στο Τορίνο, η Βιγιαρεάλ γνωρίζει πως τώρα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο. Όχι ότι στην προηγούμενη φάση ήταν εύκολο. Απλά για να κάνει κάτι αντίστοιχο τώρα, θα πρέπει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση. Και δύο τέλεια παιχνίδια. Και μπορεί να μην είναι αρκετό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, το 2-0 από τη Λεβάντε και το 1-0 από την Κάντιθ. Δύο άσχημα αποτελέσματα που την άφησαν αρκετά πίσω στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θυμίζουμε, στη φάση των «16», έμεινε στο 1-1 στην Ισπανία με τη Γιουβέντους και τη νίκησε με 3-0 στην Ιταλία. Εκτός ο Τσουκουέζε αλλά και ο Μορένο.

Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έβαλε 4 στην Φράιμπουργκ (4-1), έβαλε άλλα 4 και στην Ουνιόν Βερολίνου (4-0) και μαζί με κάποιες απώλειες της Ντόρτμουντ, επανέφερε τη διαφορά σε μεγαλύτερη τιμή, στο +9. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σάλτσμπουργκ με 1-1 στην Αυστρία (ισοφάρισε στο τέλος) και 7-1 στη Γερμανία. Τσούπο Μοτίνγκ, Ντέιβις και Τολισό δίνονται εκτός.

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Σκληροτράχηλη ομάδα η Βιγιαρεάλ. Θεωρώ πως θα επιδιώξει να κατεβάσει το ρυθμό και να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει μπροστά. Θα στηρίξω, όμως, τη «μηχανή» που λέγεται Μπάγερν και που δείχνει να έχει βρει και πάλι ρυθμό. Θεωρώ πολύ αξιόλογο το 1.75 που δίνεται η επιλογή 2 & Over 1,5 γκολ. Πάμε στοίχημα και με άλλη μία πρόταση που με εξιτάρει η απόδοση: Over 1,5 γκολ Μπάγερν Μονάχου, Over 5,5 κόρνερ Μπάγερν Μονάχου και Over 2,5 κίτρινες κάρτες Βιγιαρεάλ, σε απόδοση 6.50!

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *