Προγνωστικά

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Πέφτουν κορμιά στο Λονδίνο

on

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η επανάληψη του περσινού ημιτελικού. Τούτη τη φορά Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης τα λένε έναν γύρο νωρίτερα, αφού συναντιούνται στα προημιτελικά του Champions League. Και μένει να δούμε αν το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι… Τσέλσι όπως συνέβη πέρσι ή η «βασίλισσα» μετά την Παρί θα αφήσει έξω και τους «μπλε» και θα στοχεύσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

1-1 στη Μαδρίτη και 2-0 στο Λονδίνο ήταν τα σκορ των περσινών αγώνων που έστειλαν την Τσέλσι στον τελικό. Και στην κατάκτηση της Ευρώπης απέναντι στην Σίτι. Το ζευγάρι μοιάζει ισορροπημένο αυτή τη στιγμή, με την Τσέλσι πάντως να προέρχεται από ήττα σοκ στην Premier League. Έχασε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Μπρένφορντ με το εντυπωσιακό 1-4, με τον Τούχελ να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες του δεν είχαν το μυαλό τους στο Champions League. Δεν φάνηκε πάντως να… πείθει ιδιαίτερα.

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Τσέλσι, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με τον Μεντί, τους Τσαλόμπα, Ρίντιγκερ, Αθπλικουέτα στην άμυνα, τους Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Αλόνσο στη μεσαία γραμμή και τους Ζίγιες, Πούλισικ και Χάβερτς τριάδα στην επίθεση στο 3-4-3 του Τούχελ. Από την άλλη ο Αντσελότι, που δεν ταξίδεψε χθες στο Λονδίνο περιμένοντας το μοριακό τεστ για τον Covid, δεν θα αλλάξει το 4-3-3. Με Κουρτουά στο τέρμα, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάβα και Μεντί στην άμυνα, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος μεσαία γραμμή. Στην επίθεση σίγουροι είναι οι Μπενζεμά και Βινίσους, προβάδισμα έχει ο Βαλβέρδε για τα δεξιά.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Με δεδομένο πως πρόκειται για το πρώτο ματς και πως πλέον δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, δύσκολα θα δούμε ρίσκα από τις ομάδες. Σε αποτέλεσμα δεν θα πάω, ωστόσο το «διπλό» στο 3.75 είναι μάλλον… υπερβολικό. Και σίγουρα έχει πολύ μεγάλη αξία για όσους το επιλέξουν. Πάμε στοίχημα με βασική πρόταση 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *