Προγνωστικά

Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία: Δεν καίγονται

on

Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία (21:45): Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον Δ’ όμιλο της Γ’ κατηγορίας, το οποίο γίνεται γιατί… έτσι πρέπει. Οι δύο αποψινοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στο παρελθόν άλλες 8 φορές. Η Βουλγαρία έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές, η Βόρεια Μακεδονία το έχει κάνει δύο, ενώ άλλα δύο παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα.

Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία (21:45): Μέχρι την περασμένη Παρασκευή (23/9), η Βόρεια Μακεδονία βρισκόταν στο κυνήγι της πρώτης θέσης και κατ’ επέκταση της ανόδου στη Β’ κατηγορία. Όμως, στον… τελικό με την πρωτοπόρο Γεωργία, στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και όλα τελείωσαν. Η ήττα με 2-0, άφησε τους Βαλκάνιους στους 7β. μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ οι Γεωργιανοί εκτοξεύθηκαν στους 13β. και πανηγύρισαν την άνοδό τους. Το πρόσημο από την παρουσία στη διοργάνωση δεν είναι θετικό, αφού με αυτούς τους αντιπάλους, οι βλέψεις ήταν μεγαλύτερες.

Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία (21:45): Την πρώτη νίκη της στο γκρουπ πανηγύρισε την Παρασκευή (23/9), η Βουλγαρία. Το Γιβραλτάρ, παρότι τον Ιούνιο έκανε την έκπληξη (1-1), αυτή τη φορά αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο και το σκορ έφτασε στο 5-1. Προφανώς και δεν ετίθετο θέμα υποβιβασμού με το Γιβραλτάρ στον όμιλο, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο ανταγωνιστική, παίρνοντας, έστω, άλλη μια νίκη. Από την άλλη, βέβαια, με εξαίρεση το βαρύ 5-2 από τη Γεωργία, δεν έκανε άλλη ήττα. Σε 5 αγώνες, έχει συγκεντρώσει 6β., που την φέρνουν στο -1 από την αποψινή αντίπαλό της.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι δύο ομάδες και πάμε να δούμε τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Η Βόρεια Μακεδονία έχει πιο ποιοτική ομάδα και μαζί τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αλλά, επειδή, μιλάμε και παιχνίδι χωρίς άγχος, θα έβαζα στο… κάδρο και την ισοπαλία. Πάμε στοίχημα με 1Χ & Over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *