Προγνωστικά

Δανία – Γαλλία: Διέξοδος τα τέρματα

on

Δανία – Γαλλία (21:45): Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση της πρώτης θέσης για τη Δανία μετά την ήττα από την Κροατία πριν από λίγες μέρες. Οι Δανοί πήγαν για ντέρμπι πρωτιάς στο Ζάγκρεμπ, τους βόλευε και η ισοπαλία για να μείνουν πιο ψηλά από την παρέα του Μόντριτς. Και με ένα γκολ του Έρικσεν στο 77′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, όπως δύο λεπτά αργότερα δέχτηκαν και δεύτερο. Οι Κροάτες πήραν το ματς με γκολ του Μάγιερ στο 79′ και μαζί πήραν και το προβάδισμα για την πρώτη θέση. Πλέον οι Δανοί θέλουν νίκη δική τους και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Κροατία την Αυστρία, προκειμένου να πάρουν εκείνη την πρωτιά στον όμιλο.

Μια πρωτιά που δεν μπορούν να διεκδικήσουν οι Γάλλοι που μόλις στην 5η αγωνιστική πήραν την πρώτη νίκη τους στον όμιλο το 2-0 απέναντι στην Αυστρία. Έφτασαν τους πέντε βαθμούς, θέλουν φυσικά τη νίκη για να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη League B. Έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, σκόραραν με Εμπαπέ και Ζιρού στο δεύτερο ημίχρονο και θέλουν να φτιάξουν ψυχολογία εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έρχεται και στο οποίο θα πάνε ως παγκόσμιοι πρωταθλητές. Στο ματς του πρώτου γύρου, πάντως, η Γαλλία ηττήθηκε στο Παρίσι από τη Δανία με 1-2, σε μια περίοδο που έδειχνε το χειρότερο πρόσωπό της.

Δανία – Γαλλία (21:45): Τώρα η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη για τους πρωταθλητές κόσμου. Με τους περισσότερους παίκτες να είναι στο ξεκίνημα και όχι στο τέλος της σεζόν, όπως συνέβαινε τον Ιούνιο. Παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάσταση των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Κυρίως εκείνων που έχουν πολλά ματς μέσα στη διάρκεια της σεζόν, εγχώρια και ευρωπαϊκά. Η μεγάλη απουσία της Γαλλίας ακούει φυσικά στο όνομα του Καρίμ Μπενζεμά, που και πάλι δε θα είναι διαθέσιμος.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Διαθέτουν και οι δύο ομάδες αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Δημιουργούν φάσεις και απειλούν την αντίπαλη εστία. Σε πολύ καλή απόδοση το over 2,5 που το συναντάμε στον διπλασιασμό, καλό και το Goal/Goal και μ’ αυτό θα πάμε στοίχημα σε απόδοση 1.81.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *