Προγνωστικά

Γερμανία – Ουγγαρία: Με τα γκολ στο 2.00

on

Γερμανία – Ουγγαρία (21:45): Ευκαιρία κορυφής για τη Γερμανία. Σε έναν μάλλον… παράξενο όμιλο, που η ομάδα του Φλικ μαζί με την Ιταλία και την Αγγλία είχαν μπει ως τα μεγάλα φαβορί, βλέπουν την Ουγγαρία να προπορεύεται. Με εφτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες, με τη Γερμανία να ακολουθεί με έξι, την Ιταλία στους πέντε και την Αγγλία στους δύο. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, οι Γερμανοί στο τελευταίο τους παιχνίδι έδειξαν τα δόντια τους. Φιλοδώρησαν με πέντε γκολ τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ιταλούς, με το τελικό 5-2 να λέει την αλήθεια του αγώνα.

Αν καταφέρει και δικαιώσει τα προγνωστικά του φαβορί απέναντι στους Ούγγρους, τότε θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου ξεπερνώντας τους και θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά. Θέλει να προετοιμαστεί και εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα να έχουν τη Γερμανία χαμηλά στις επιλογές για να φτάσει μέχρι το τέλος. Ωστόσο ποιος μπορεπι να τους αγνοήσει. Απέναντι στην Ουγγαρία δεν θα παίξουν οι Ρόις και Βιρτζ.

Γερμανία – Ουγγαρία (21:45): Η Ουγγαρία ζει το… όνειρό της. Παίζοντας εξαιρετικά στην κόντρα επίθεση, οι Ούγγροι διέλυσαν με 4-0 την Αγγλία τον περασμένο Ιούνιο στο Λονδίνο και ο Μάρκο Ρόσι που βρίσκεται στον πάγκο κερδίζει συνεχώς τα εύσημα από παντού. Η ομάδα είναι πρώτη σε έναν όμιλο με… θηρία, έχοντας δύο νίκες απέναντι στους Άγγλους, μία ισοπαλία με τη Γερμανία, ενώ έχασαν από τους Ιταλούς. Αποτελεί κίνητρο το να μείνουν στην κορυφή, αλλά απέναντι στη Γερμανία εκτός έδρας μόνο εύκολα δε θα είναι. Πάνε με μια σημαντική απουσία, αφού δε θα αγωνιστεί ο Σάλαϊ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δύο σερί ισοπαλίες έχουν αποσπάσει οι Ούγγροι από τη Γερμανία. Στο Euro και στο Nations League. Είναι ικανοί και για τρίτο θετικό αποτέλεσμα; Θα το μάθουμε το βράδυ της Παρασκευής. Δεν θα πάμε σε αποτέλεσμα, λόγω των χαμηλών αποδόσεων της Γερμανίας, θα πάμε όμως στα γκολ στηριζόμενοι στην καλή κόντρα επίθεση της Ουγγαρίας. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *