Προγνωστικά

Κύπρος – Ελλάδα: Να διευρύνει το απόλυτο

on

Κύπρος – Ελλάδα (21:45): Με το τέσσερα στα τέσσερα ως παρακαταθήκη από τα ματς του Ιουνίου, η Εθνική ομάδα επιστρέφει στο Nations League θέλοντας να ολοκληρώσει με τον ίδιο τρόπο τον όμιλό της. Δηλαδή να πάρει άλλες δύο νίκες απέναντι σε Κύπρο και Β. Ιρλανδία και να κλείσει με το απόλυτο. Η πρωτιά είναι ήδη εξασφαλισμένη, γκολ δεν έχει δεχτεί στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια και το κλίμα στις τάξεις της Ελλάδας είναι καλύτερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Και εμφανίζεται μια προοπτική ώστε να καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να διεκδικεί και πάλι μεγάλους στόχους και συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.

3-0 ήταν το τελικό σκορ απέναντι στην Κύπρο στο ματς του Βόλου στις 9 Ιουνίου. Με γκολ από Μπακασέτα, Παυλίδη και Λημνιό η Εθνική είχε κάνει… περίπατο, απέναντι στην Κύπρο που έχει δύο βαθμούς. Τους πήρε στα δύο ματς με τη Β. Ιρλανδία, 0-0 εντός έδρας και 2-2 εκτός έδρας. Εφτά γκολ έχει η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ στα τέσσερα πρώτα ματς, χωρίς να δεχτεί κανένα, δείχνοντας κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

Κύπρος – Ελλάδα (21:45): Υπάρχει κίνητρο για την Ελλάδα που έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά; Σαφώς και υπάρχει. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνει το απόλυτο στον όμιλο. Μετράει πολύ σε πρεστίζ, ένα πρεστίζ που προσπαθεί να επαναφέρει στα σωστά επίπεδα η Ελλάδα και να αλλάξει το στάτους των τελευταίων ετών. Πηγαίνει στη Λάρνακα χωρίς τον Γιακουμάκη και τον Μάνταλο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, στην αποστολή μπήκε ο Κουλιεράκης αντί του τραυματία Τζαβέλλα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πέντε σερί νίκες η Ελλάδα απέναντι στην Κύπρο. Σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Σε όλα τα ματς είδαμε από δύο γκολ και πάνω, στην ίδια λογική θα πάμε και τώρα. Αν δείξει την ίδια σοβαρότητα η Εθνική θα πάρει και αυτό το ματς και θα περιμένει τη Β. Ιρλανδία για το έξι στα έξι. Πάμε στοίχημα με διπλό & Over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.15.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *