Προγνωστικά

Γεωργία – Ισπανία: Από την αρχή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γεωργία – Ισπανία, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Γεωργία – Ισπανία (19:00): Η Γεωργία παλεύει, θεωρητικά, για το δεύτερο εισιτήριο και βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, όσους και η Νορβηγία (σε 4 αγώνες), στο +1 από την αποψινή της αντίπαλο. Έφερε 1-1 στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Νορβηγία, ήταν ανώτερη και νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Κύπρο, αλλά έχασε 2-0 από την Σκωτία τον περασμένο Ιούνιο. Αυτό είναι και το τελευταίο της παιχνίδι. Δεν είχε καλή εικόνα, είχε κάποιες λιγοστές καλές στιγμές και βρέθηκε να χάνει από τα… αποδυτήρια, μιας και δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 6’ και το δεύτερο στο 47’. Έχει πολύ δύσκολο έργο και περιμένει πολλά από τον ηγέτη της, Κβαρατσκέλια, αλλά και τον φορ Μικαουτάτζε.

Η Ισπανία παίζει με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας πως δεν την παίρνει για άλλη «στραβή». Βέβαια, η λογική «λέει» ότι λίγο σοβαρή να είναι, θα την πάρει και την πρόκριση και την πρωτιά (λέω εγώ). Πρώτη κλήση για το 16χρονο wonderkid της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, μέσα και ο μέσος της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα. Επίσης, μπροστά οι διαθέσιμες επιλογές για τον Λουίς ντε λα Φουέντε είναι ο Μοράτα, ο Αμπέλ Ρουίζ και ο Χοσέλου, έτσι για την ιστορία. Τραυματίας ο Πέδρι (μέσος) της Μπαρτσελόνα, έχει ακόμη ένα μήνα εκτός. Δύο ματς έχει δώσει όλα κι όλα ως τώρα στα προκριματικά: Πρώτα νίκησε 3-0 τη Νορβηγία και μετά υπέστη ήττα-σοκ με 2-0 από την Σκωτία σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι για την ίδια. Επίσης, προ τριών μηνών, κατέκτησε το UEFA Nations League, νικώντας 2-1 την Ιταλία στον ημιτελικό και την Κροατία στα πέναλτι.

Γεωργία – Ισπανία (19:00): Στη λογική ότι έχει μεγάλη ποιότητα και θέλει να δείξει ότι τελείωσαν τα… αστεία, έχει αξία το Over 1,5 ημίχρονο, στο σούπερ 2.50. Με ρίσκο, αλλά και ποιότητα.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *