Προγνωστικά

Κύπρος – Σκωτία: Άλλο ένα βήμα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κύπρος – Σκωτία, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Κύπρος – Σκωτία (21:45): Η Κύπρος δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη βαθμό στον όμιλο, έχοντας ήττες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στα προκριματικά. Στα δύο ματς του Ιουνίου, έχασε πρώτα με 2-1 εντός από τη Γεωργία και ακολούθως με 3-1 από τη Νορβηγία, εκτός έδρας. Κάπως το πάλεψε κόντρα στους Γεωργιανούς, ισοφάρισε με πέναλτι του Πίττα στο 40’, αλλά δεν άντεξε ως το φινάλε, δέχτηκε δεύτερο γκολ και γνώρισε την ήττα.  Συνολικά δεν έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και μοιραία ηττήθηκε, όπως είχε χάσει και στην πρεμιέρα με 3-0 από την Σκωτία. Περιμένει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα, Πίττας, Σωτηρίου, Κάστανος και Καρώ ενσωματώθηκαν στην αποστολή την Τρίτη και υπολογίζονται κανονικά.

Η Σκωτία έχει κάνει ήδη καθοριστικό βήμα για την πρόκριση και φαντάζει απίθανο να τη χάσει. Έχει εκμεταλλευτεί την κακή εκκίνηση της Νορβηγίας και φιγουράρει πρώτη στον πρώτο όμιλο και με το απόλυτο σε 4 αγώνες (για πρώτη φορά στην ιστορία της)! Και, εντάξει, την πρώτη θέση μπορεί και να τη χάσει από την Ισπανία, για τη 2η, όμως, έχει τον πρώτο λόγο πλέον. Στο τελευταίο της παιχνίδι, νίκησε 2-0 τη Γεωργία και έκανε μεγάλο βήμα, με γκολ από τον ΜακΓκρέγκορ στο 6’ και από τον ΜακΤόμινεϊ στο 47’. Γενικά ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με 5 γκολ σε 4 αναμετρήσεις! Είχε προηγηθεί το τεράστιο διπλό με 2-1 επί της Νορβηγίας με ανατροπή στο τέλος (87’ Ντάικς, 89’ ΜακΛιν), το σπουδαίο 2-0 επί της Ισπανίας και το 3-0 επί της Κύπρου στην πρεμιέρα. Χτύπησε ο Άντερσον και έμεινε εκτός, όπως και ο Κέλι και έτσι κλήθηκε ο πορτιέρο της Ρέιντζερς, ΜακΚρόρι. Επιστρέφουν Άνταμς, ΜακΚένα και Πάτερσον.

Κύπρος – Σκωτία (21:45): Καλύτερη η Σκωτία και σε καλύτερη κατάσταση ως τώρα στα προκριματικά, θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρόκριση. Τέτοιες ευκαιρίες, άλλωστε, δεν σου παρουσιάζονται συχνά. 2/2 στο 1.90.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *