Προγνωστικά

Γιουβέντους – Φιορεντίνα: Θα παλέψουν για τον τελικό

on

Γιουβέντους – Φιορεντίνα (22:00): Η Ίντερ περιμένει στον τελικό. Η Γιουβέντους την έχει αντιμετωπίσει δύο φορές και έχει πάρει ισάριθμες φορές το Κύπελλο. Αντίθετα, η Φιορεντίνα δεν έχει παίξει ποτέ τελικό με αντίπαλο την Ίντερ. Στο στοίχημα η ομάδα του Αλέγκρι δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά. Και θέλει να κλείσει τη σεζόν με κούπα, από την στιγμή που πρωτάθλημα δεν θα δει ούτε φέτος.

Δύο στόχους έχει φέτος η Γιουβέντους, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ένας και πιο σημαντικός είναι η 4άδα και το Champions League. Τώρα, μετά από 33 αγώνες, είναι 4η με 63 βαθμούς και στο +5 από τη Ρόμα και στο +7 από τη Φιορεντίνα (έχει ματς λιγότερο). Ο άλλος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο έχει πάρει 14 φορές, με τελευταία πέρσι επί της Αταλάντα. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε Σαμπντόρια (4-1) και Σασουόλο (2-1). Στον πρώτο γύρο, είχε σταθεί υπερβολικά τυχερή και αν και δεν ήταν καλύτερη, νίκησε 1-0 με αυτογκόλ στο 91’! Εκτός οι Αρτούρ, Κιέζα, Λοκατέλι, ΜακΚένι. Στο πρωτάθλημα έκανε μεγάλη «γκέλα» με το 1-1 απέναντι στην Μπολόνια, ισοφαρίζοντας στο 95’ με τον Βλάχοβιτς, ενώ η αντίπαλός της είχε μείνει με 9 παίκτες!

Η Φιορεντίνα έκανε 3 σερί νίκες και 4-1-0 με αποτέλεσμα να μπει στη συζήτηση ακόμη και για 4άδα. Εντάξει, δύσκολο είναι, αλλά μαθηματικές ελπίδες σαφώς και υπάρχουν. Τώρα, έχει μπροστά της το Κύπελλο και τη δυνατότητα να κάνει υπέρβαση. Στον πρώτο αγώνα αδικείται ξεκάθαρα από την ήττα με 1-0. Και το 0-0 θα την αδικούσε, ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη. Τα πράγματα, όμως, έχουν ζορίσει πολύ. Θέλει να βρεθεί για 11η φορά στην ιστορία της στον τελικό, τελευταία ήταν το 2014, ενώ έχει και 6 κατακτήσεις ήταν 21 χρόνια (τελευταία το 2001). Προέρχεται από δύο σπουδαίες εκτός έδρες προκρίσεις: Στους «16» νίκησε τη Νάπολι με 5-2 στην παράταση, στους «8» 3-2 την Αταλάντα! Εκτός δίνεται ο Καστροβίλι.

Γιουβέντους – Φιορεντίνα (22:00): Η Φιορεντίνα δεν γίνεται να μην ρισκάρει. Και αν δεν το κάνει από την αρχή, όσο μένει μέσα στο παιχνίδι κάποια στιγμή θα ανοιχτεί. Είναι και σε καλή κατάσταση. Και θεωρώ ότι θα δούμε ωραίο παιχνίδι. Προκλητικό το 2.02 που δίνεται το Over 2,5 γκολ. Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *