Προγνωστικά

Πόρτο – Σπόρτινγκ: Θα παλέψουν μέχρι τέλους

on

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Δεν έδειξε έλεος στην Πορτιμονένσε και την διέλυσε με 7-0 εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Είχε όρεξη από την αρχή και δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική το ματς, μιας και στο ημίχρονο ήταν ήδη μπροστά με 4-0. Μέχρι το 60′ είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ και απλά μέχρι το φινάλε έριξε ρυθμό για να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση. Είναι μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στα τέσσερα τελευταία δεν έχει δεχθεί γκολ. Στο πρώτο ματς πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Σπόρτινγκ και κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την Μπενφίκα και μπήκε τέλος στο σερί πέντε νικών και στο αήττητο δέκα αγωνιστικών. Έτσι μπαίνει τέλος και στα όνειρα τίτλου που έκανε, μιας και η διαφορά από την Πόρτο είναι στους 9 βαθμούς. Στο πρώτο ματς με την Πόρτο για το κύπελλο ηττήθηκε εντός έδρας και η ρεβάνς πλέον είναι πολύ δύσκολη για αυτή. Θα πρέπει να επιτεθεί και δεν είναι καλό αυτό απέναντι στην «φορμαρισμένη» Πόρτο που σκοράρει με τρομερή άνεση. Το θετικό είναι ότι σκοράρει και αυτή εύκολα.

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Θα γίνει μεγάλο ματς καθώς είναι όλα ανοιχτά. Σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση η Πόρτο, αλλά δεν θα αφήσει έτσι εύκολα τον στόχο του κυπέλλου η Σπόρτινγκ, από τη στιγμή που έχασε το πρωτάθλημα. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.27.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *