Προγνωστικά

Γκλάντμπαχ – Μάιντς: Με τα γκολ στο 2.12

on

Γκλάντμπαχ – Μάιντς (18:30): Σε κακό σημείο ήρθε η διακοπή για τη Γκλάντμπαχ. Η Μπορούσια προερχόταν από δύο σερί νίκες απέναντι σε Χέρτα και Μπόχουμ, κάτι που έχει πετύχει μόλις άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν. Δείγμα της μέτριας πορείας της, που την έχει κρατήσει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Χάρη σε αυτά τα τρίποντα, η ομάδα του Αντι Χίτερ (επιστρέφει μετά την καραντίνα λόγω Covid-19) έφτασε τους 33β., που την έφεραν στην 11η θέση και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη

Γκλάντμπαχ – Μάιντς (18:30): Επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για τη Μάιντζ. Μετά τις ήττες από την Ουνιόν Βερολίνου και τη Ντόρτμουντ, ξέσπασε σε βάρος της Αρμίνια Μπίλεφελντ, την οποία συνέτριψε με σκορ 4-0. Βέβαια, το ματς κλείδωσε στο τελευταίο ημίωρο, όταν και μπήκαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ. Η νίκη αυτή τη διατήρησε στη 10η θέση με 37β. και με κάποιες λίγες ελπίδες για την εξάδα, που οδηγεί στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο -7, αλλά έχει και ένα ματς λιγότερο.

Γκλάντμπαχ – Μάιντς (18:30): Νέο πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία του Γιάντσκε (στόπερ), που βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Παραμένουν εκτός πλάνων οι Χόφμαν (μεσοεπιθετικός), Ντουκουρέ (χαφ), Φρίντριχ (στόπερ) και Τουράμ (μέσος). Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν λόγω τιμωρίας στον Κορ (αμ. χαφ) και λόγω τραυματισμού στους Σαν Ζιστ (στόπερ), Μπούρχορτς (επιθετικός) και Ντάμεν (κίπερ).

Γκλάντμπαχ – Μάιντς (18:30): Προβάδισμα νίκης έχει η Γκλάντμπαχ, αλλά στη φετινή κατάσταση, δεν μπορώ να την εμπιστευτώ στο στοίχημα μου. Για τα δεδομένα της, η Μάιντζ έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, αλλά όχι τέτοιο που να με πάει στο διπλό. Θα πάω στην επιλογή των γκολ σε συνδυασμό με κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχουν αμφίσκορο στα 9/13 εντός έδρας παιχνίδια τους και οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 9/12 μακριά από το γήπεδό τους. Πάμε στοίχημα με G/G και Over 3,5 κόρνερ της Γκλάντμπαχ σε απόδοση 2.12.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *