Προγνωστικά

Μετς – Μονακό: Μπορεί να φύγει νικήτρια

on

Μετς – Μονακό (16:00): Δύσκολα θα σώσει την κατηγορία, μιας και βρίσκεται στο -5 από την παραμονή και δε πατάει καθόλου καλά. Πριν την διακοπή διασύρθηκε με 6-1 από την Ρεν εκτός έδρας, σε ένα ματς που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Στο ημίχρονο έχανε με 3-0 και στο 64′ με 6-0. Ευτυχώς έριξαν ρυθμούς οι γηπεδούχοι και μείωσε στο 87′ για το τελικό σκορ. Ο κόουτς Αντονέτι είναι σε δύσκολη θέση και πρέπει να πάρει άμεσα αποτελέσματα η ομάδα του αν θέλει να ελπίζει. Στα πέντε τελευταία εντός δεν έχει κερδίσει, ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε αυτό το διάστημα.

Μετς – Μονακό (16:00): Έβγαλε αντίδραση επιτέλους και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, όπου επικράτησε της Παρί με το εμφατικό 3-0. Το ήθελε περισσότερο, το έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε. Προηγήθηκε στο 25′ με τον Μπεν Γιεντέρ, έψαχνε με υπομονή το δεύτερο και το βρήκε με τον Βολάντ στο 68′, ενώ είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα. Έδωσε διαστάσεις θριάμβου με πέναλτι του Μπεν Γιεντέρ στο 84′. Είναι στο -4 από την 5η θέση και πρέπει να βρει σταθερότητα αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό και να βγει στην Ευρώπη. Στα εκτός έδρας δεν παίρνει εύκολα αποτέλεσμα.

Μετς – Μονακό (16:00): Η Μετς είναι στα… σχοινιά και δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της. Η Μονακό μακριά από την βάση της επίσης δεν είναι καλή, αλλά τα ψέματα τελείωσαν αν θέλει Ευρώπη. Πάμε στοίχημα με το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *