Προγνωστικά

Γκόμελ – Άρης: Το τελείωσε αλλά δεν το παρατά

on

Γκόμελ – Άρης (21:00): Ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, 5-1 είχε επικρατήσει ο Άρης μια βδομάδα πριν στο ίδιο γήπεδο. Μάλλον εθιμοτυπικού χαρακτήρα η παρουσία της Γκόμελ στη Θεσσαλονίκη. Οι Λευκορώσοι μετρούν σχεδόν δύο εβδομάδες παραμονής στη χώρα μας, έχοντας αποδεχθεί τη μοίρα τους στο συγκεκριμένο ζευγάρι. ήρθαν για την εμπειρία και θα αποχωρήσουν χωρίς να τους προβληματίζει ο αποκλεισμός. Προηγήθηκαν νωρίς στο πρώτο ματς, κατέρρευσαν μετά την ισοφάριση και παραδόθηκαν στη μοίρα τους. Σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημα τους, μετρούν 6Ν-4Ι-5Η μετά από 15 αγωνιστικές και με 22 βαθμούς είναι στην 8η θέση.

Κεφάτος, απτόητος από το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ και αρκετά ‘λυμένος’ για την εποχή ο Άρης, έκανε πάρτι στο πρώτο ματς απέναντι στη Γκόμελ. Οι Γκρέι (2), Ιτούρμπε, Καμάτσο και Πάλμα υπέγραψαν την ανατροπή και το τελικό 5-1, που επιτρέπει στην ομάδα του Μπούργος να κάνει ήδη τα σχέδια της για τον επόμενο γύρο. Εκεί που κατά 99,9% θα συναντήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει κατακόρυφα. Τυπικής διαδικασίας η ρεβάνς με τη Γκόμελ, ο Μπούργος ωστόσο θέλει στο φουλ τις μηχανές για να ανέβει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του.

Γκόμελ – Άρης (21:00): Σαφές δείγμα δεν υπάρχει ακόμη, οι μεταγραφές συνεχίζονται, αλλά σίγουρα ο Άρης θα έχει φέτος μια πλειάδα ποιοτικών λύσεων. Ειδικά από τη μέση και μπροστά μοιάζει πολύ γεμάτος και για τις θέσεις στη γραμμή κρούσης υπάρχει έντονος συναγωνισμός. Δεδομένη η ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια, ο Μπούργος καλείται να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο σύνολο που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες ενός παιχνιδιού. Λίγα πράγματα η Γκόμελ, περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα, δεν θα μπορούσε να έχει ευρωπαϊκές αξιώσεις.

Δεν αντέχει σε ανάλυση το ματς, από τα κέφια του Άρη εξαρτάται. Και αν ο Μπούργος επιλέξει να πάει στην πεπατημένη του πρώτου αγώνα ή θα θελήσει να δοκιμάσει πράγματα. Η Γκόμελ θα παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητα, επομένως η ρεβάνς μπορεί να είναι θεαματική όσο και το πρώτο ματς. Αδιάφορες οι αποδόσεις υπέρ του φαβορί, θα πάμε στοίχημα με το goal/goal & over 2,5 στο 2.70.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *