Προγνωστικά

Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου: Το παίρνει και προχωρά

on

Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου (20:00): Τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει η Φενέρμπαχτσε για τη νίκη και την πρόκριση. Ο «άσος» δίνεται γύρω στο 1.75, το να προκριθεί είναι στο 1.36 στο στοίχημα. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, πριν μία εβδομάδα, έμειναν στο 0-0, αλλά η τουρκική ομάδα ήταν καλύτερη και άξιζε να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Σημαντική υποσημείωση: Ο αγώνας έγινε στην Πολωνία.

Τώρα, η πίεση πηγαίνει στην πλευρά της Φενέρμπαχτσε. Αυτή έχει το «πρέπει». Και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Στον πρώτο αγώνα, είχε καλή εικόνα. Δεν έπαιξε φουλ επίθεση, αλλά έβγαλε φάσεις και δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ. Τώρα, καλείται να δείξει ίδια και καλύτερη εικόνα και στην έδρα της και να πάρει τη νίκη. Στο πρωτάθλημά της ρίχνεται στη μάχη την επόμενη εβδομάδα.

Η Ντιναμό Κιέβου πηγαίνει στην Τουρκία με τον «τίτλο» του αουτσάιντερ και γνωρίζοντας ότι δεν έχει να χάσει κάτι. Δεδομένων των συνθηκών πάντα, έτσι! Στο πρώτο παιχνίδι δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες στιγμές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε τελική προσπάθεια εντός εστίας. Βέβαια, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Θυμίζουμε, με ισοπαλία, με οποιοδήποτε σκορ, πάμε σε παράταση.

Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου (20:00): Αρχή της χρονιάς είναι, προφανώς και καμία δεν είναι έτοιμη. Ειδικά η ουκρανική ομάδα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα της. Πιστεύω ότι αν έχουν την ίδια εικόνα, η Φενέρ μπορεί να το «καθαρίσει» το παιχνίδι αυτήν τη φορά και να πάρει εκείνη την πρόκριση. Πάμε στοίχημα με τον «Άσο» στο 1.75.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *