Προγνωστικά

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ: Χωρίς… αύριο!

on

Προγνωστικά στοιχήματος  για το παιχνίδι Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ (21:45): Σε αντίθετη τροχιά βρίσκονται οι δύο ομάδες. Παραπαίει στο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ, τα πηγαίνει καλά για τα κυβικά της η Μπρέντφορντ. Επίσης, για την ιστορία, πέρσι η Μπρέντφορντ πήρε και τις δύο αναμετρήσεις, 2-0 εντός, 2-1 εκτός.

Δεν άντεξε η Γουέστ Χαμ στο «Έμιρεϊτς». Προηγήθηκε με το πέναλτι του Μπενραχμά στο 27’, αλλά στο δεύτερο λύγισε. Και μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα 20λεπτο, δέχτηκε τρία γκολ και εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 από την Άρσεναλ. Ήταν η 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και 5η συνεχόμενη αν βάλουμε και τον αποκλεισμό από την Μπλάκμπερν στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας! Και κάπως έτσι, χωρίς να έχει πάρει βαθμό εδώ και καιρό, έχει βρεθεί πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις. Δεν είναι για εκεί και καλείται να το γυρίσει. Τελευταία της νίκη στην Premier League είναι το 2-0 επί της Μπόρνμουθ στις 24 Οκτωβρίου! Εκτός δίνονται ο Κορνέ και ο Ζουμά, αμφίβολος ο Αγκουέρντ και ο Σκαμάκα.

Η Μπρέντφορτ την κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Έμεινε στο 2-2 με την Τότεναμ εντός έδρας, ούσα πολύ καλή και άκρως αποτελεσματική. Προηγήθηκε με 2-0 με το γκολ του Γιάνελτ στο 15’ και του Τόνι στο 54’, έφτασε πολύ κοντά σε άλλη μία μεγάλη επιτυχία, αλλά «μίλησε» η ποιότητα των «πετεινών» (2-2). Είχε προηγηθεί, προ διακοπής, το σπουδαίο διπλό στο Μάντσεστερ με 2-1 επί της Σίτι με τα δύο γκολ του Τόνι, το δεύτερο στο 98’. Για την ώρα είναι πολύ καλά στους 20 βαθμούς. Εκτός είναι ο Άγιερ, ο Χίκι και ο Στρακόσια, αμφίβολος δίνεται ο Ονιέκα.

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ (21:45): Με την πλάτη στον τοίχο η Γουέστ Χαμ, ξέρει ότι δεν την παίρνει να έχει κι άλλο στραβοπάτημα. Ώρα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πάμε με 1 στο 2.02.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *