Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανεβασμένες στο Clasico

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (17:15): Σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι σε ολόκληρη την Ευρώπη, το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα είναι αυτό που κλέβει και θα κλέβει πάντα την παράσταση. Καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη. Ένα ντέρμπι, μάλιστα, που έρχεται με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με 22 βαθμούς στην κορυφή της La Liga και δίχως ήττα έως τώρα. Με εφτά νίκες και μία ισοπαλία η καθεμία, πάμε για ένα σπουδαίο ματς που θα μας καθηλώσει. Πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε πως ο νικητής θα πάρει και προβάδισμα για τον τίτλο. Πλην όμως θα στείλει… μηνύματα.

Σαφώς και στο μυαλό της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει το περσινό… κάζο από την Μπάρτσα. Εκείνο το 0-4 στο Μπερναμπέου, το οποίο κανείς δεν το περίμενε σε εκείνη την περίοδο. Η Ρεάλ απάντησε πάντως με τον καλύτερο τρόπο. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Champions League σε μια εν τέλει μαγική χρονιά για εκείνη. Σε καλύτερη ψυχολογία πάντως οι Μαδριλένοι τούτη την ώρα και μετά τα παιχνίδια που έγιναν για το Champions League μεσοβδόμαδα. Έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε τη Σαχτάρ με γκολ του Ρούντιγκερ και εξασφάλισε την πρόκριση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (17:15): Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα μετά από ένα απίθανο ματς με την Ίντερ στη Βαρκελώνη, είναι πλέον μια ανάσα από δεύτερο σερί αποκλεισμό από τα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Το τελικό 3-3 στο Καμπ Νου αφήνει την Ίντερ με τρεις βαθμούς πάνω από τους Καταλανούς και πλέον η Ίντερ χρειάζεται νίκη με τη Βικτόρια Πλζεν στο Μιλάνο για να αποκλείσει και μαθηματικά την ομάδα του Τσάβι. Με τον τελευταίο να εμφανίζεται εκνευρισμένος με την εικόνα των παικτών του.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πολύ σημαντική η απουσία του Κουρτουά για τη Ρεάλ, ο Λουνίν θα παίξει στο τέρμα, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες πλην αυτής του Σεμπάγιος. Αρκετά προβλήματα για τον Τσάβι που δεν έχει Αραούχο, Κρίστεσε, Μπεγιερίν και Ντεπάι. Με την επιθετική γραμμή που διαθέτουν οι δύο ομάδες, πάμε για ένα ντέρμπι με γκολ. Θα ποντάρουμε σε αυτά και στη διατήρηση του αήττητου της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω έδρας. Πάμε στοίχημα με 1Χ & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.28.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *