Προγνωστικά

Γουίμπλεντον – Κόβεντρι: Διαφορά επιπέδου

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουίμπλεντον – Κόβεντρι, για τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Γουίμπλεντον – Κόβεντρι (21:45): Δεν τα πήγε καλά πέρσι η Γουίμπλεντον στη League Two. Ή, για να ακριβολογούμε, έκλεισε άθλια την χρονιά και με 1 νίκη σε 19 αναμετρήσεις πρωταθλήματος τερμάτισε 4η από το τέλος και μόλις στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο 41χρονος Τζόνι Τζάκσον συνεχίζει στον πάγκο και φέτος, ενώ συνολικά στο ρόστερ έγιναν αρκετές αλλαγές: Άλλαξε σχεδόν το μισό! Στην προ ημερών πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Γκρίμσμπι. Σχετικά μοιρασμένο το παιχνίδι και ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, έστω και αν είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει διπλό. Βλέπετε, είχε χαμένο πέναλτι στο 59’ με τον Αλ Χαμάντι.

Με τον ίδιο προπονητή συνεχίζει και η Κόβεντρι. Με τη διαφορά ότι ο 53χρονος Μαρκ Γκόρντον Ρόμπινς είναι στη θέση του από τον Μάρτιο του 2017! Παίζει στην Championship για 4η διαδοχική σεζόν και πέρσι έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στην Premier League. Η λογική «λέει» ότι θα κάνει καιρό να το ξεπεράσει. Τερμάτισε στην 5η θέση, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ απέκλεισε με συνολικό σκορ 1-0 τη Μίντλεσμπρο και στον τελικό των τελικών, στο «Wembley», έχασε στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) από τη Λούτον. Δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Πιο ηχηρή αποχώρηση αυτή του επιθετικού, Γιόκερες και στη θέση του αποκτήθηκαν ο Ράιτ και ο Σιμς. Επίσης, στη φετινή πρεμιέρα της, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Λέστερ, αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 47’ με τον ΜακΦάτζεν. Είχε ευκαιρίες, αρκετές κιόλας, όπως και η αντίπαλός της, βέβαια, και μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Γουίμπλεντον – Κόβεντρι (21:45): Υπάρχει διαφορά δύο κατηγοριών και αρκετοί περιμένουν να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς, πάντως, αποφεύγουμε σημείο, αρχή της χρονιάς είναι ακόμη, καμία δεν μπορεί να είναι από τώρα στο 100%. Πάμε με τα γκολ: Over 2,5, στο 1.78.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *