Προγνωστικά

Γάνδη – Πογκόν: Με τα γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γάνδη – Πογκόν, για τα προκριματικά στο Europa Conference League.

Γάνδη – Πογκόν (21:00): Με εντυπωσιακό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν η Γάνδη. Στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, η βελγική ομάδα ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Ζίλινα στον β’ προκριματικό γύρο, πετυχαίνοντας δύο νίκες με συνολικά τέρματα 10-3. Το επίπεδο της Πογκόν είναι υψηλότερο και σίγουρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ. Στόχος και φέτος είναι να μπει στους ομίλους, όπως συμβαίνει την τελευταία διετία. Αν περάσει από τους Πολωνούς, θα βρει στο δρόμο της τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Ντίλα Γκόρι. Η ομάδα του Χέιν Βανχάζεμπρουκ ξεκίνησε με το απόλυτο «δύο στα δύο» και στο πρωτάθλημα της Α’ Βελγίου. Στην πρεμιέρα επικράτησε της Κορτράικ με το χορταστικό 3-2 και την Κυριακή (6/8), πήρε μια επαγγελματική νίκη στην έδρα της Μαλίν με σκορ 1-0.

Με μπροστάρη τον Ευθύμη Κουλούρη, η Πογκόν είναι και αυτή άχαστη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Με το… καλημέρα, ο Έλληνας επιθετικός έχει αρχίσει την απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, αφού έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του. Στο Europa Conference League, η πολωνική ομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Λίνφιλντ, κόντρα στην οποία έστησε πάρτι! Στο Μπέλφαστ έκανε… παρέλαση, επικρατώντας 5-2 και στη ρεβάνς έκανε απλώς σωστή διαχείριση και διπλασίασε τις νίκες της με 3-2. Στο πολωνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Βάρτα και την επόμενη αγωνιστική επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Βίτσεβ Λοτζ. «Τέσσερα στα τέσσερα», λοιπόν, για την ομάδα Αντρέας Γκούσταφσον, που σκοπεύει να «πουλήσει ακριβά το τομάρι της» στο ζευγάρωμα με τη Γάνδη.

Γάνδη – Πογκόν (21:00): Αμφότερες έχουν δείξει μεγάλη συνέπεια στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, αλλά και αρκετά κενά στις άμυνές τους. Η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο, αλλά θα αποφύγουμε το σημείο. Goal/Goal στο 1.77.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *