Προγνωστικά

Γρανάδα – Μπιλμπάο: Θα προσέξουν

on

Γρανάδα – Μπιλμπάο (21:00): Εντυπωσιακή η Γρανάδα στη Μαγιόρκα, διέλυσε την τοπική ομάδα με 6-2 στο υποτιθέμενο… ντέρμπι παραμονής. Η Γρανάδα πήγε στο εκτός έδρας παιχνίδι με έναν βαθμό λιγότερο από την αντίπαλό της, η οποία με νίκη θα έκανε άλμα παραμονής. Τελικό αποτέλεσμα το 2-6, η Γρανάδα πλέον στη 17η θέση με 34 βαθμούς, στο -2 απ’ αυτή έμεινε η Μαγιόρκα. Έχει ακόμα δύο εντός έδρας ματς με Μπιλμπάο και Εσπανιόλ και ένα εκτός με την Μπέτις. Αν πάρει εφτά βαθμούς, θα μείνει στην κατηγορία δεδομένα.

Η Μπιλμπάο έχασε τη δική της ευκαιρία για να διεκδικήσει θέση στην Ευρώπη. Είχε ένα δοκάρι με τον Βιγιαλίμπρε στις καθυστερήσεις στο ματς με τη Βαλένθια, είχε κι άλλες ευκαιρία, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Έμεινε στο 0-0 μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και πλέον η κατάσταση δυσκόλεψε. Θέλει να… ρεφάρει απέναντι στη Γρανάδα και να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την ευρωπαϊκή έξοδο.

Γρανάδα – Μπιλμπάο (21:00): Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τις δύο ομάδες. Σίγουρα μπορεί να φανούν περισσότερο κουρασμένες, αφού πλέον το ένα ματς με το άλλο είναι πολύ κοντά. Και σε μια απαιτητική σεζόν έως τώρα η κόπωση που υπάρχει φαίνεται στο γήπεδο. Πλην όμως υπάρχει και κίνητρο και από τις δύο ομάδες.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Εντάξει ας μην περιμένουμε από τη Γρανάδα να έχει την ίδια αποτελεσματικότητα. Άλλωστε και η Μπιλμπάο δεν είναι Μαγιόρκα για να δεχτεί έξι γκολ. Από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα έχουν οι Βάσκοι, με 34 γκολ παθητικό στα 35 ματς που έχουν δώσει. Αν και δεν είναι σχεδόν ποτέ στις επιλογές της στήλης, αυτή τη φορά θα πάρουμε το ρίσκο να πάμε στα λίγα γκολ. Πάμε στοίχημα με under 2,5 γκολ σε απόδοση 1.82.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *