Προγνωστικά

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: Μπορεί

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελσίνκι – ΠΑΟΚ, για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ (19:45): Η πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Ελσίνκι, δείχνει κοντά να πάρει και τον φετινό τίτλο. Τέσσερις «στροφές» από το φινάλε, είναι πρώτη με 13-8-2 (41-19 γκολ) και στο +4 από την Κουόπιο. Με την οποία Κουόπιο, πριν δύο αγωνιστικές, έμεινε στο 2-2, ενώ πριν μερικές μέρες, νίκησε 2-0 την Ίντερ Τούρκου στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Δεν ήταν καλή, αλλά εκμεταλλεύτηκε ότι έπαιζε από το 56’ με παίκτη παραπάνω, σκόραρε στο 71’ με τον Μπαντέ και στο 81’ με τον Ραντούλοβιτς και πήρε το ματς. Για να φτάσει ως τους ομίλους του Europa Conference League, «πέρασε» και από τις 3 διοργανώσεις στα προκριματικά! Στο Champions League απέκλεισε τη Λάρνε (1-0 εντός, 2-2 εκτός) και αποκλείστηκε από τη Μόλντε (1-0 εντός, ήττα 2-0 εκτός). Στο Europa League αποκλείστηκε από την Καραμπάκ με δύο ήττες με 2-1. Και στο Europa Conference League, απέκλεισε στα πλέι οφ τη Φαρούλ με ήττα 2-1 εκτός και νίκη 2-0 στη Φινλανδία. Στη φάση των ομίλων έπαιξε και το 2021-22, όπου τερμάτισε 3η με 6 βαθμούς (2-0-4) και αποκλείστηκε σε όμιλο με Λίντσερ (16), Μακάμπι Τελ Αβίβ (11) και Αλασκέρτ (1). Αμφίβολος ο Ίλιεφ (τερματοφύλακας) και ο Πέτερσον (κεντρικός αμυντικός).

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στην Τούμπα, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Χρειαζόταν να ανεβάσει την ένταση στο παιχνίδι του, έστω και… μισό κλικ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και άφησε βαθμούς για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική. Πιο πριν, θυμίζουμε, είχε χάσει 1-0 από τον ΟΦΗ, στην Κρήτη. Πλέον, αφήνει για λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα, λίγο πριν πάει στα Γιάννενα και επικεντρώνεται στην Ευρώπη, μιας και είναι ευκαιρία και φέτος να περάσει τον όμιλο. Μετά το φαβορί (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), εκείνος είναι που (δείχνει να) έχει προβάδισμα έναντι σε Αμπερντίν και Ελσίνκι. Και το να αρχίσει με εκτός έδρας νίκη, είναι το ιδανικό σενάριο. Λέγεται, πάντως, πως ο Λουτσέσκου σκέφτεσαι να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές για το παιχνίδι στη Φινλανδία και ενδέχεται να παίξει από την αρχή ο Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ έπαιξε περίπου μισή ώρα στο ντέρμπι που προηγήθηκε και είχε ακυρωθέν γκολ. Εκτός έχουν μείνει ο Φιλίπε Σοάρες (μέσος) και ο Μάρκος Αντόνιο (μέσος).

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ (19:45): Καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έχει τις δυνατότητες να πάρει το ματς και να κάνει ιδανική εκκίνηση στον όμιλο. Έχει αξία το 2 στο 1.91.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *