Προγνωστικά

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Αρχή με «μάχη»

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ, για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (22:00): Όλα τα έχει αλλάξει φέτος ο Ολυμπιακός. Δεν είναι ακόμη στο 100% και είναι λογικό, λόγω και των πολλών και ποιοτικών μεταγραφών που έγιναν προς το φινάλε, όπως ο Ποντένσε, ο Σολμπάκεν, ο Γιόβετιτς. Προέρχεται από το 1-1 με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», σε παιχνίδι που δεν μπήκε καλά αλλά για σημαντικό διάστημα το ισορρόπησε και έδειχνε να πατάει καλύτερα. Δεδομένο είναι ότι θέλει να κάνει μία καλή χρονιά και στην Ευρώπη και να «διαγράψει» την κακή περσινή, όπου δεν έκανε νίκη και στον όμιλο (με Φράιμπουργκ, Ναντ και Καραμπάκ) τερμάτισε τελευταίος με 2 βαθμούς.

Επίσης, θέλει να δείξει στη γερμανική ομάδα ότι το περσινό ματς που έκανε περίπατο στο Καραϊσκάκη (σε αντίθεση με το ματς στη Γερμανία όπου είχε πολύ καλή παρουσία) με 3-0, ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Για να φτάσει ως εδώ, πέρασε δύο προκριματικούς γύρους, πρώτα την Γκενκ με νίκη 1-0 στον Πειραιά και 1-1 στο Βέλγιο (με γκολ του Αλεξανδρόπουλου στο φινάλε) και μετά την Τσουκαρίτσκι με δύο νίκες (3-1 εντός, 3-0 εκτός). Είναι σε δύσκολο όμιλο (υπάρχει και η Γουέστ Χαμ με την Μπάτσκα Τόπολα), αλλά το λες και πρόκληση να μπορέσει να κάνει κάτι καλό. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και είναι πιθανό ο Σολμπάκεν να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα».

Η Φράιμπουργκ είναι και φέτος δυνατή, μόνο που μετράει δύο διαδοχικές και βαριές ήττες. Προ ημερών έχασε 4-2 εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, αλλά ενδεχομένως να αδικείται από την έκταση του σκορ. Βρέθηκε να χάνει στο 11’, αλλά το γύρισε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45+2’ με τον Χόλερ και στο 45+6’ με τον Χόφλερ. Δέχτηκε στο 60’ την ισοφάριση, στο 82’ ο Χόφλερ αποβλήθηκε για χτύπημα και στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω και έχασε με δύο γκολ στο 88’ και στο 93’. Βαρύ και το 5-0 από την Στουτγκάρδη, ως προς την έκταση του σκορ. Θυμίζουμε, στα πρώτα της παιχνίδια στη Γερμανία, αν και δεν είχε ενθουσιάσει, νίκησε 2-1 τη Χόφενχαϊμ στην πρεμιέρα και 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης. Για την ιστορία, μετά το Καραϊσκάκη ακολουθεί ντέρμπι στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Δίνονται εκτός οι Γκούντερ (αριστερό μπακ), Κεϊτέλ (μέσος), Κίερε (μεσοεπιθετικός), Λίνχαρτ (κεντρικός αμυντικός) και Φίλιπ (επιθετικός), τιμωρημένος ο Γκούλντε (κεντρικός αμυντικός).

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (22:00): Εκτιμώ ότι αν ο Ολυμπιακός είναι καλά, μπορεί να την κοντράρει και να πάρει κάτι καλό, με τον κόσμο στο πλευρό του. Θα το ήθελα λίγο παραπάνω το Goal/Goal (1.70), αλλά θα το συνδυάσουμε. Goal/Goal & Over 0,5 Ημίχρονο, στο πολύ καλό 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *