Προγνωστικά

Ζιλ Βιθέντε – Μορεϊρένσε: Προβάδισμα στην έδρα

on

Ζιλ Βιθέντε – Μορεϊρένσε (22:15): Από την πρώτη(!) ήττα της μέσα στο 2022 προέρχεται η Ζιλ Βιθέντε. «Έτρεχε» ένα αήττητο σερί 12 αγώνων με 7 νίκες και 5 ισοπαλίες και ήρθε η εκ των ουραγών Αρούκα να βάλει τέλος. Η ομάδα του Ρικάρντο Σοάρες είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετές ευκαιρίες, αλλά η αντίπαλός της ήταν άκρως αποτελεσματική και μοιραία ήρθε η ήττα. Την ξεπερνάει και προχωράει για την επίτευξη του στόχου, που είναι η παραμονή στην 5η θέση, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Έξι στροφές πριν το τέλος, έχει 46β. έναντι 39 της Βιτόρια Γκιμαράες, που ακολουθεί.

Ζιλ Βιθέντε – Μορεϊρένσε (22:15): Εξαιρετικά δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τη Μορεϊρένσε αναφορικά με την παραμονή. Η ομάδα του Σα Πίντο το πάλεψε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βιτόρια Γκιμαράες, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 1-0. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη και έκτη στα τελευταία επτά παιχνίδια, στα οποία αγνοεί τη νίκη. Και πώς να έρθει το τρίποντο, όταν σε αυτούς τους αγώνες έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. Παραμένει ουραγός με 20β., με την απόσταση από την τελευταία ομάδα που θα σωθεί (Αρούκα), να είναι 6β. Ελπίδες υπάρχουν, αλλά πρέπει να αλλάξει δραστικά την εικόνα της.

Ζιλ Βιθέντε – Μορεϊρένσε (22:15): Δύο είναι οι νεότερες απουσίες για τους γηπεδούχους. Τιμωρημένοι είναι ο μέσος Αμπουράνια και ο μεσοεπιθετικός Αουατσερία. Στη λίστα με τους τραυματίες παραμένει το όνομα του εξτρέμ Μουρίλο. Με πλήρη αποστολή ταξίδεψαν, από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, αφού και ο μέσος Μανέ αποθεραπεύτηκε.

Η Ζιλ Βιθέντε είναι το φαβορί και όλα είναι στο δικό της χέρι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να αποδείξει ότι η ήττα από την Αρούκα ήταν μια κακή παρένθεση. Παράλληλα, θέλει να βάλει τέλος στην κακή παράδοση, αφού έχει να κερδίσει την αποψινή αντίπαλό της σχεδόν μια δεκαετία, έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Μορεϊρένσε, από την άλλη, παραπαίει και δεν ξέρω πως μπορεί με αυτή την εικόνα να διεκδικήσει κάτι στο «Estádio Cidade de Barcelos». Στο στοίχημα μου θα πάω με τους γηπεδούχους, περιμένοντας ένα ματς που δεν θα ανοίξει πολύ. Πάμε στοίχημα με «1 και Under 4,5 γκολ» στο εξαιρετικό 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *