Προγνωστικά

Λέστερ – Αϊντχόφεν: Έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι της

on

Λέστερ – Αϊντχόφεν (22:00): Στα δικά μου μάτια δεν είναι τόσο μοιρασμένη η υπόθεση πρόκριση εδώ. Για την ακρίβεια, η Αϊντχόφεν δίνεται λίγο πιο μπροστά, ενώ εγώ βλέπω Λέστερ. Δεν ξέρω αν θα παίξει κάποιο ρόλο ή αν «λέει» κάτι, πάντως, ο μοναδικός τρόπος να παίξει η αγγλική ομάδα και του χρόνου Ευρώπη είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Απλώς θέλω να δείξω ότι υπάρχει κίνητρο, σε «απάντηση» ότι οι αγγλικές ομάδες ίσως δεν δίνουν βάρος σε χαμηλότερες από το Champions League διοργανώσεις. Στο στοίχημα βρίσκουμε πολύ καλές αποδόσεις και θα επιχειρήσουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Μεγάλη υπόθεση είναι στα δικά μου μάτια ότι η Λέστερ κατάφερε να αποκλείσει τη Ρεν στον προηγούμενο γύρο. Και για να πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνε. Γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, σίγουρα πολύ καλύτερη από πριν. Έμεινε στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford», ενώ πριν είχε νικήσει 2-1 την Μπρέντφορντ. Είναι πολύ χαμηλά για να προλάβει να γυρίσει την κατάσταση και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στη νοκ άουτ φάση του Europa Conference League, απέκλεισε πρώτα τη Ράντερς με δύο νίκες (4-1 εντός, 3-1 εκτός) και ακολούθως τη Ρεν, με το 2-0 στην Αγγλία και την ήττα με 2-1 στη Γαλλία. Εκτός είναι ο Βάρντι και σίγουρα αποτελεί μεγάλη απώλεια. Εκτός και οι Εντιντί, Γουόρντ. Επιστρέφουν Τζάστιν, Καστάνιε, Φοφανά και Έβανς. Είναι από τις ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν για καιρό από πολλά προβλήματα.

Η Αϊντχόφεν, από την πλευρά της, απέκλεισε πρώτα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-0 εντός και 1-1 εκτός και εν συνεχεία την Κοπεγχάγη σε δύο πολύ εντυπωσιακά ματς. Πρώτα είχαμε το εξωπραγματικό 4-4 στην Ολλανδία και μετά το «διπλό» με 4-0 στη Δανία! Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 3-3 με την Τβέντε και πριν είχε κερδίσει 5-0 τη Φορτούνα Σιτάρντ. Είναι 2η, στο -4 από τον Άγιαξ και δείχνει κοντά στο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Τώρα, όμως, δίνει το πιο δυνατό παιχνίδι και καλείται να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εκτός οι Γκουτιέρες, Σαμπό.

Λέστερ – Αϊντχόφεν (22:00): Πάμε στοίχημα με βασική επιλογή το 1Χ διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ στο τίμιο 1.72. Εύκολα θα πήγαινα και στον «άσο», στο 2.18, έστω και χωρίς τον Βάρντι. Επίσης, με ιντριγκάρει το 1.93 που δίνεται η Πρόκριση της Λέστερ.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *