Προγνωστικά

Ισπανία – Ελβετία: Με άλλες βλέψεις

on

Ισπανία – Ελβετία (21:45): Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πρωτιά στον όμιλο για την Ισπανία μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Nations League. Με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε εκτός απ’ το ότι θέλει να συνεχίσει και να παραμείνει εκεί, να θέλει και την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Μετά τις δύο ισοπαλίες με Πορτογαλία εντός (1-1) και Τσεχία εκτός (2-2), οι Ισπανοί επικράτησαν απέναντι στην Ελβετία με 1-0 και την Τσεχία με 2-0, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο.

Μια τρίτη συνεχόμενη νίκη είτε θα τους εξασφαλίσει την κορυφή, είτε θα τους στείλει στην Πορτογαλία για ντέρμπι πρωτιάς με την παρέα του Κριστιάνο την τελευταία αγωνιστική. Οι Ελβετοί είναι στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς, προέρχονται ωστόσο από σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Πορτογαλία τον περασμένο Ιούνιο. Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Σεφέροβιτς μόλις στο πρώτο λεπτό, με τους Ελβετούς να καταφέρνουν να το διατηρήσουν έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Ισπανία – Ελβετία (21:45): Αρκετές οι απουσίες για την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε στο ματς με τους Ελβετούς. Δεν υπολογίζονται ο Τιάγκο της Λίβερπουλ, ο Λαπόρτ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ντάνι Όλμο της Λειψίας, σίγουρα σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους Ισπανούς. Από την άλλη, ο Μουράτ Γιακίν δεν υπολογίζει τον Τσούμπερ της ΑΕΚ, που απουσιάζει λόγω θλάσης, ενώ εκτός είναι και ο Οκαφόρ, σέντερ φορ που αγωνίζεται στη Σάλτσμπουργκ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Οι Ισπανοί θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο, οι Ελβετοί να αποφύγουν την τελευταία. Γενικά είναι δύο ομάδες που έχουν επιθετικό στυλ, αυτό θέλουν οι προπονητές τους, ωστόσο και στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους έχουμε από ένα έως δύο γκολ. Θα «σπάσει» αυτό; Το over 2,5 προσφέρεται στο 1.88, όχι άσχημη τιμή. Εμείς πάμε στοίχημα με 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *