Προγνωστικά

Τσεχία – Πορτογαλία: Άνετα το 2.07

on

Τσεχία – Πορτογαλία (21:45): Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Group 2 της πρώτης κατηγορίας. Η Τσεχία μπόρεσε να φτάσει σε βαθμό στους αγώνες που βρήκε δίχτυα, κόντρα σε Ελβετία (2-1) και Ισπανία (2-2). Στη συνέχεια, υποχρεώθηκε σε δύο κολλητές γκέλες απέναντι σε Πορτογαλία (0-2) και Ισπανία (0-2). Απέναντι στους Ισπανούς, στο τελευταίο, έκανε πολλά λάθη και δεν φάνηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. Πλήρωσε την κακή εμφάνιση και πλέον μάλλον πιο ρεαλιστικός στόχος για εκείνη, είναι να αποφύγει την τελευταία του γκρουπ. Θα ποντάρει στην έδρα και τις ποιοτικές επιθετικές επιλογές που έχει, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, απόψε.

Τσεχία – Πορτογαλία (21:45): Η Πορτογαλία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ράφαελ Λεάο, έχει ένα πολύ δυναμικό σύνολο, αφού αν και η παλιά… φουρνιά σιγά-σιγά αποχωρεί, παράγει παίκτες και συνεχίζει την επιτυχημένη ανανέωση στο ρόστερ. Έχει φτάσει σε θετικά αποτελέσματα (2-1-1) στον όμιλο του Nations League, με τη μοναδική της ήττα να έρχεται, στην τελευταία -χρονικά- συνάντηση, από την Ελβετία (0-1). Στο μόνο ματς που δεν σκόραρε, έφυγε χωρίς βαθμό. Στα προηγούμενα τρία ήταν πολύ πιο παραγωγική, αφού μετά το 1-1 απέναντι στην Ισπανία, νίκησε άνετα τους Ελβετούς (4-0, ματς α’) και την Τσεχία (2-0). Δείχνει πως θέλει να ποντάρει στην επίθεση, ανεβάζει τον ρυθμό και ρισκάρει.

Τσεχία – Πορτογαλία (21:45): Η Τσεχία μπορεί να μην εντυπωσιάζει όμως έχει ποιοτικό σύνολο και παλεύει σκληρά. Αυτή, όπως και η Πορτογαλία, ρισκάρει αρκετά σε κάθε αναμέτρηση και δίνει πολλά δικαιώματα στην άμυνα. Υπάρχει λογική στο Over 2,5 σε απόδοση 2.07, σε αγώνα που κρίνει ισορροπίες στο γκρουπ και το θέλουν πολύ αμφότερες.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *