Προγνωστικά

Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης: Θα τα δώσουν όλα

on

Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης (21:30): Πρώτος αγώνας μπαράζ στο «Fritz-Walter-Stadion» του Καϊζερσλάουτερν, για μια θέση στη Β’ Γερμανίας της επόμενης σεζόν. Η ρεβάνς θα γίνει την προσεχή Τρίτη (24/5) στο «Rudolf-Harbig-Stadion» της Δρέσδης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων συνολικά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης (21:30): Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στην Καϊζερσλάουτερν πως χάθηκε η απευθείας άνοδος στη Β’ Γερμανίας. Παρότι κρατούσε την τύχη στα χέρια της, εντούτοις, στο φινάλε η ομάδα του Ντιρκ Σούστερ «αυτοκτόνησε». Κι αυτό γιατί μέτρησε τρεις συνεχόμενες ήττες και έδωσε τη δυνατότητα να την προσπεράσει η Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ, η οποία μαζί με την πρωταθλήτρια ομάδα του Μαγδεμβούργου, πήραν την απευθείας άνοδο. Η ίδια τερμάτισε τελικά στην 3η θέση και είναι αναγκασμένη να παίξει τα… ρέστα της σε δύο αγώνες με αντίπαλο τη Ντιναμό Δρέσδης.

Καϊζερσλάουτερν – Ντιναμό Δρέσδης (21:30): Με μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 εντός έδρας από την Άουε, ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στη Β’ Γερμανίας, η Ντιναμό Δρέσδης. Η ομάδα του Γκουερίνο Καπρέτι έμεινε χωρίς νίκη και στο δέκατο παιχνίδι με τον Γερμανό στον πάγκο. Συνολικά έφτασε τα 17 ματς (0-10-7), όντας η μοναδική ομάδα χωρίς τρίποντο στον 2ο γύρο. Πραγματικά, πολύ σπάνιο επίτευγμα και φυσικά δεν την τιμάει καθόλου. Ξέρει εδώ και καιρό ότι θα τερμάτιζε στη 16η θέση και θα παίξει μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε τέτοια παιχνίδια, καλό είναι να πηγαίνουν στην άκρη οι… σκέψεις για σημείο. Θεωρώ πως όλα είναι ανοιχτά, με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία. Στο στοίχημα μου, θα πάω στα γκολ και εξηγούμαι: Η Καϊζερσλάουτερν, παρότι είχε την καλύτερη αμυντική επίδοση στην Γ’ κατηγορία (27 γκολ σε 36 ματς), μέτρησε 5/6 αμφίσκορα στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Από την άλλη, η Ντιναμό Δρέσδης παρότι δεν κέρδισε για έναν ολόκληρο γύρο και είχε μια από τις χειρότερες επιθέσεις στη Β’ κατηγορία (33 γκολ σε 34 αγώνες), εντούτοις, τελείωσε την κανονική περίοδο με 8/10 αμφίσκορα. Με αυτά τα δεδομένα, πάμε στοίχημα με «Goal/Goal και Under 4,5» σε απόδοση 2.15.


About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *