Προγνωστικά

Κλουμπ ντε Ρεγκάτας – Ιτουάνο: Ζορίζονται αρκετά

on

Κλουμπ ντε Ρεγκάτας – Ιτουάνο (03:30): Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες εδώ. Μάλιστα, στο στοίχημα βρίσκουμε μεγάλες αποδόσεις. Πάνω από το διπλασιασμό ο «άσος», πάνω από τον τριπλασιασμό το «διπλό». Κοντράρονται στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2007!

Δεν ήταν καλύτερη, αλλά βρήκε ένα γκολ στο 77’ με τον Ανσέλμο Ραμόν και έτσι η Κλουμπ ντε Ρεγκάτας νίκησε τη Βίλα Νόβα με 1-0. Στην τελική, το αποτέλεσμα μετράει. Ειδικά όταν δυσκολεύεσαι πολύ στο σκοράρισμα. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 από την Κρουζέιρο και το 0-0 εντός με τη Μασέιο. Έχει 14 βαθμούς με 4-2-6 και 8-15 γκολ. Για τα γκολ που έχει σημειώσει ότι έχει 4 νίκες, το λες και υπέρβαση!

Η Ιτουάνο είναι στους 13 βαθμούς με 3-4-5 και 12-13 τέρματα και είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πήρε ανάσα με την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπρούσκε, σκοράροντας από πολύ νωρίς (4’). Δέχτηκε μεγάλη πίεση, σε φάση που υπήρχαν στιγμές που δεν ακούμπαγε καν την μπάλα, αλλά μικρή σημασία έχει. Κράτησε ως το τέλος και πανηγύρισε για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα. Σε αυτό το διάστημα, είχε πάρει όλους κι όλους δύο βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις.

Κλουμπ ντε Ρεγκάτας – Ιτουάνο (03:30): Προέρχονται και οι δύο ομάδες από νίκη, αλλά χωρίς να ενθουσιάσουν με την απόδοσή τους. Οι στοιχηματικές με τις αποδόσεις τους «κρίνουν» ότι δύσκολα θα ανοίξει πολύ το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως το απλό Over δίνεται ελαφρώς κάτω από τον τριπλασιασμό. Δεν θα ρισκάρουμε πολύ και περιμένουμε να έρθει «Χ» Ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή στο 1.81. Δεν ζητάμε κάτι τρομερό και νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή έχει αξία να… ρισκάρουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *