Προγνωστικά

Ελ Γκαΐς – Σμούχα: Σερί εκτός λογικής

on

Ελ Γκαΐς – Σμούχα (22:30): Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ‘Gehaz El Reyada El Askari Stadium’. Σε εξαιρετική κατάσταση η Ελ Γκαΐς. Την τελευταία φορά που ηττήθηκε το ημερολόγιο έδειχνε 9 Φεβρουαρίου. Έκτοτε ακολούθησαν 14 παιχνίδια (ένα για το Κύπελλο) με απολογισμό οκτώ νίκες και έξι ισοπαλίες. Εν ολίγοις σε αυτό το διάστημα κέρδισε τους 27 από τους 32 βαθμούς που έχει. Είναι στην 6η θέση πλέον αλλά χωρίς ουσιαστικές ελπίδες να προλάβει έστω την 3η θέση και τα προκριματικά του CAF. Το ρεκόρ της διαμορφώθηκε στις 8Ν-8Ι-5Η, με γκολ 12-14.

Σταθερά καλή η εικόνα της Σμούχα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Φτάνει στο ματς από δύο σερί ισοπαλίες και τέσσερα ματς αήττητη. Με 35 βαθμούς είναι στην 5η θέση και το -4 από την 3η Αλ Αχλί, που έχει όμως και… τέσσερα ματς λιγότερα. Επί της ουσίας η Σμούχα δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι περισσότερο από την τιμητική 4η θέση της λίγκας. Μετράει συνολικά 9Ν-8Ι-4Η, με γκολ 30-25.

Ελ Γκαΐς – Σμούχα (22:30): Η Ελ Γκαΐς είναι μια περίεργη ομάδα. Πολύ σφιχτή, σκληρή και δυσκολοκατάβλητη. Δεν ρισκάρει καθόλου, δεν δίνει τίποτα στον αντίπαλο και ρίχνει όλο το βάρος στην ανασταλτική λειτουργία. Ενδεικτικό της φιλοσοφίας της είναι το γεγονός πως παρουσιάζει την δεύτερη καλύτερη άμυνα αλλά και την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας! Μόλις 26 γκολ έχουν σημειωθεί στα 21 παιχνίδια της. Στο άλλο άκρο το προφίλ της Σμούχα. Μια ομάδα αλέγκρα, που παίζει ανοιχτά και προσπαθεί να πετύχει ένα παραπάνω γκολ από αυτό που θα δεχτεί. Απόλυτα ικανοποιητική η επιθετική της συγκομιδή, μεγάλα τα κενά στην άμυνα της.

Η αλήθεια είναι πως το αήττητο σερί της Ελ Γκαΐς είναι πραγματικά υπερβολικό. Δεν διαθέτει τις αρετές μιας ομάδας που μπορεί να το πετύχει. Αξιοθαύμαστη η αποτελεσματικότητα της αλλά και κόντρα στη λογική. Η Σμούχα είναι σαφώς πιο ποιοτική. Αλλά και με μπόλικη αφέλεια, που την οδηγεί σε γκάφες. Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων με οριακό φαβορί την φιλοξενούμενη σε τιμές άνω του 2.60. Γεγονός που μας επιτρέπει να πάρουμε κάλυψη και μια υποφερτή απόδοση σε μια συνδυαστική επιλογή. Θα πάμε στοίχημα με το Χ2 & under 3,5 γκολ σε απόδοση 1.65 στο Bet Builder.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *