Προγνωστικά

Κρουζέιρο – Πόντε Πρέτα: Υπάρχει φαβορί

on

Κρουζέιρο – Πόντε Πρέτα (22:00): Ένα βήμα πιο μπροστά, μπορεί και δύο, είναι η Κρουζέιρο που έχει μπει δυναμικά με στόχο να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Πέρσι, για την ιστορία, πήρε και τα δύο παιχνίδια με 1-0. Φέτος, στο στοίχημα, ο «άσος» πληρώνει χαμηλά, γύρω στο 1.30. Δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ξέρετε τι λέμε πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις: Να το δείξει και στο γήπεδο.

Την πρώτη της ήττα μετά την πρεμιέρα και το 2-0 από την Μπαΐα γνώρισε προ ημερών η Κρουζέιρο με 1-0 από τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά της έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Πριν από αυτό το ματς, είχαν προηγηθεί 8 συνεχόμενες νίκες! Παραμένει, παρ’ όλα αυτά, στην κορυφή και με διαφορά ασφαλείας. Έχει 28 βαθμούς με 9-1-2 και 14-5 γκολ και τώρα καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Πόντε Πρέτα, από την άλλη, είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει 12 βαθμούς με 3-3-6 και 8-11 γκολ. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λοντρίνα, λογικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς πως στο 30’ (Μπερνάρντο) έμεινε με 10 παίκτες και στο 74’ (Τιάγκο Ολιβέιρα) με 9. Προηγουμένως, είχε επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας της Ιτουάνο, η μοναδική της νίκη σε 7 αναμετρήσεις.

Κρουζέιρο – Πόντε Πρέτα (22:00): Βρήκα μία επιλογή που μου αρέσει αρκετά. Και θα την στηρίξω. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ Κρουζέιρο στο 1.80. Με βάση ότι ο «άσος» δίνεται πολύ χαμηλά, περίμενα η επιλογή αυτή να βρίσκεται πιο χαμηλά.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *