Προγνωστικά

Κύργιος – Τσιτσιπάς: Ματσάρα στο 1.88

on

Νικ Κύργιος – Στέφανος Τσιτσιπάς (15:40): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Χάλε. Ο Νικ, Νο. 65 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο, Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 2-1 υπέρ του Αυστραλού. Τελευταία φορά έπαιξαν το 2021 στο Laver Cup. Σε εκείνο το ματς είχε κερδίσει ο Νικ με 2-0 σετ.

Νικ Κύργιος – Στέφανος Τσιτσιπάς (15:40): Ο Ελληνοαυστραλός φέτος μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 20 ματς και έχει ρεκόρ 15/5. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε στο τουρνουά που έγινε στην Στουτγκάρδη και ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Αντι Μάρεϊ. Στον πρώτο γύρο του Χάλε απέκλεισε εύκολα με 2-0 σετ τον Ντάνιελ Ατλμάιερ. Στα 10 τελευταία έχει 7-3. Ο Στέφανος από την άλλη, μέχρι τώρα έχει δώσει 48 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 36/12. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε επίσης στην Στουτγκάρδη και όπως και ο Νικ, αποκλείστηκε από τον Αντι Μάρεϊ, αλλά στα προημιτελικά του τουρνουά. Στον πρώτο γύρο του Χάλε ο συμπατριώτης μας αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον Μπένζαμιν Μπονζί, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ. Στα 10 τελευταία έχει 7-3.

Νικ Κύργιος – Στέφανος Τσιτσιπάς (15:40): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως ελαφρύ φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση τον Στέφανο. Για μένα, για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει φαβορί. Περισσότερο δελεαστική είναι η επιλογή να κερδίσει το παιχνίδι ο Νικ. Ο Στέφανος δεν πατάει καλά στο γρασίδι. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Δεν παίζει καλά και είναι… επίφοβος σε κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν θα μπλέξω με καθαρή νίκη, γιατί το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε τρία σετ ή δύο γεμάτα, που θα μας δώσουν ένα ωραίο overάκι.

Νικ Κύργιος – Στέφανος Τσιτσιπάς (15:40): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή το παιχνίδι να έχει πάνω από 25.5 games σε απόδοση 1.88.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *