Προγνωστικά

Λίβερπουλ – Γουότφορντ: Το τελειώνει ενόψει Champions League

on

Λίβερπουλ – Γουότφορντ (14:30): Έχοντας με δυσκολία ξεπεράσει το εμπόδιο της Νότιγχαμ στο FA Cup με 1-0, η Λίβερπουλ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Σε ένα πρωτάθλημα που έχει πάρει… φωτιά. Με τους κόκκινους να είναι στους 69 βαθμούς και τη Σίτι στους 70, εννιά στροφές πριν από το τέλος, ο πλανήτης… κρατάει την ανάσα του βλέποντας Premier League. Και κάθε ματς είναι τελικός για τους δύο ανταγωνιστές για τον τίτλο.

Το σερί της Λίβερπουλ καλά κρατεί. Τελευταία της ήττα ήταν από τη Λέστερ στις 28 Δεκεμβρίου και μετά ξεκίνησε το… τρένο που δε σταματά πουθενά. Τελευταία της παράσταση στην Premier League αυτή απέναντι στην Άρσεναλ. Με Ζότα και Φιρμίνο να σκοράρουν μέσα σε οχτώ λεπτά πέρασε με 2-0 από το Emirates. Έχει μπροστά της μετά τη Γουότφορντ και το ματς με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός θα είναι ο Αλεξάντερ – Άρνολντ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Λίβερπουλ – Γουότφορντ (14:30): Η Γουότφορντ δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή και σ’ αυτή τη μάχη πήρε μια σπουδαία νίκη. Κέρδισε εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον με 2-1, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Με δύο γκολ του Ερνάντες προηγήθηκε με 2-0, ο Ελιονούσι μείωσε για τη Σαουθάμπτον, αλλά η Γουότφορντ κατάφερε να κρατήσει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, παρά την πίεση των γηπεδούχων. Πηγαίνει στο Άνφιλντ χωρίς τον μεσοεπιθετικό, Σαρ και τον αμυντικό, Ρόουζ.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα η Λίβερπουλ σε τέτοιου είδους ματς και τη στιγμή που μαίνεται η μάχη για τον τίτλο. Το ερώτημα είναι πόσο θα πατήσει το πόδι στο γκάζι, με δεδομένο πως ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Champions League. Ίσως αυτό την… κρατήσει λίγο αν πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Θα πάμε στοίχημα με άσο ημίχρονο/άσο τελικό και under 4,5 γκολ σε απόδοση 2.30.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *