Προγνωστικά

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκρόιτερ Φιρτ: Με το μυαλό στην… Ευρώπη

on

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκρόιτερ Φιρτ (16:30): Στη «μάχη» να πάρει και φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ξέρει ότι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, όταν, καλή ώρα, παίζεις με τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Ο «άσος» στο στοίχημα δίνεται χαμηλά, οριακά κάτω από το 1.50. Στον πρώτο γύρο νίκησε 2-1, αλλά πώς ήρθε αυτό… Ισοφαρίστηκε στο 92’ από τον Ιτέν, αλλά ο Μπόρε στο 94’ πέτυχε το δεύτερο γκολ!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκρόιτερ Φιρτ (16:30): «Μάχη» να βγει και του χρόνου στην Ευρώπη δίνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ξέρει πώς εδώ δεν την παίρνει για άλλο αποτέλεσμα. Προέρχεται από το 0-0 με τη Λειψία εκτός έδρας και πριν είχε νικήσει 2-1 την Μπόχουμ και 4-1 τη Χέρτα. Βέβαια, στο μυαλό είναι το πολύ μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα (7/4) στη Γερμανία, για τους «8» του Europa League! Εκτός ο τιμωρημένος Χιντερέγκερ και ο τραυματίας Ραμάι, αμφίβολος δίνεται ο Ντα Κόστα. Βρίσκεται στο κυνήγι της Χόφενχαϊμ και καλείται να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα. Είναι στους 38 βαθμούς με 10-8-9 και 39-38 γκολ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκρόιτερ Φιρτ (16:30): Η Γκρόιτερ Φιρτ είναι ουραγός με 15 βαθμούς (3-6-18, 24-70) και με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν σώζεται ακόμη και τα πάνω κάτω να έρθουν. Έχουν γίνει «θαύματα», αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα. Προέρχεται από το 0-0 με την Φράιμπουργκ και πριν είχε διασυρθεί με 6-1 εντός από τη Λειψία. Η τελευταία νίκη της (και οι 3 εντός) είναι το 2-1 με τη Χέρτα στις 12/2. Εκτός δίνονται οι Ντούντζιακ, Φανκ και Κερ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκρόιτερ Φιρτ (16:30): Ανώτερη είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και καλείται να το δείξει από την αρχή για να μην… τρέχει πριν την Μπαρτσελόνα. Χωρίς πολλά-πολλά, Πάμε στοίχημα με 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο 2.15.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *