Προγνωστικά

Λανούς – Κολόν Σάντα Φε: Οδηγός η παράδοση

on

Λανούς – Κολόν Σάντα Φε (21:30): Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για τη Λανούς, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Σε ένα ματς που προηγήθηκε και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0 χάρη στο γκολ του Βαράλδο στο 34’. Η Τουκουμάν αντέδρασε στο δεύτερο και με δύο γκολ του Καρέρα, στο 53’ και στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μεγάλη η κριτική που ασκείται στον προπονητή Αλμιρόν για την εικόνα της ομάδας, που έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα έως τώρα. Και αναμονή για μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί περισσότερο ανταγωνιστική στο άμεσο μέλλον και να πάρει νίκες.

Λανούς – Κολόν Σάντα Φε (21:30): Αντίθετα, από μεγάλη νίκη προέρχεται η Κολόν Σαντα Φε. Ο Άμπιλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης με 1-0 απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο πρώην παίκτης της Μπόκα είδε να του ακυρώνεται ένα γκολ στο 49’, αλλά στο 74’ έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ μέτρησε και τελικά έκρινε το παιχνίδι. Αήττητη στο ξεκίνημα με δύο ισοπαλίες και μια νίκη, πηγαίνει να παίξει απέναντι στη Λανούς θέλοντας να διατηρήσει την καλή εικόνα της και να πάρει ένα ακόμα αποτέλεσμα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πολύ ανοιχτό παιχνίδι, μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση η Λανούς, αλλά θα ψάξει την αντίδραση. Η Κολόν Σάντα Φε πηγαίνει με ψυχολογία και με… φόρα στο ματς. Ψηλά το σετ αποδόσεων, δεν αποκλείεται και η ισοπαλία, που μπορούμε να τη βάλουμε σε ένα δελτίο με ζητούμενα. Η παράδοση πάντως δείχνει και Goal/Goal και με αυτό θα πάμε στοίχημα σε απόδοση 1.82.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *