Προγνωστικά

Λειψία – Σέλτικ: Θα κριθεί στην… κόψη

on

Λειψία – Σέλτικ (19:45): Ματς τελικός για τη Λειψία, αν θέλει να έχει ελπίδες τόσο για πρόκριση στην επόμενη φάση, όσο και για την τρίτη θέση. Οι Γερμανοί δεν έχουν βαθμό έως τώρα στα δύο ματς που έχουν δώσει, μετρούν δύο ήττες από Σαχτάρ εντός και Ρεάλ εκτός και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται πάντως από εντυπωσιακή νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μετά τη διακοπή επικράτησε με 4-0 της Μπόχουμ εντός έδρας και έφτασε τους 11 βαθμούς.

Χρειάζεται ακόμα δουλειά πάντως, το δείχνει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Δεν έχει βρεθεί σε φόρμα και δεν έχει καταφέρει να θυμίσει την ομάδα που βλέπαμε σε προηγούμενες χρονιές. Έδειξε πολλά σημάδια βελτίωσης στο ματς πρωταθλήματος, έβαλε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, είχε και ένα χαμένο πέναλτι. Μεγάλη η απουσία του Όλμο από το ματς κόντρα στη Σέλτικ, εκτός είναι και ο μέσος Λάιμερ, όπως και ο αμυντικός Κόστερμαν.

Λειψία – Σέλτικ (19:45): Σταμάτησε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη για τη Σέλτικ το περασμένο Σάββατο. Επικράτησε με 2-1 εντός έδρας απέναντι στη Μάδεργουελ, σε ένα ματς πάντως που δυσκολεύτηκε αρκετά. Άνοιξε το σκορ νωρίς, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ στο 36′, αλλά βρήκε γκολ στο 64′ και πήρε μια νίκη που είχε μεγάλη ανάγκη. Σημαντικό παιχνίδι και για εκείνη αυτό στη Γερμανία, αφού έχει έναν βαθμό στον όμιλο έως τώρα. Δεν παίζει ο Γιακουμάκης, εκτός είναι και ο Στάρφελντ στην άμυνα, αμφίβολος και ο Βίκερς που αγωνίζεται επίσης στην άμυνα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Παρουσιάζουν αστάθεια και οι δύο ομάδες έως τώρα, κυρίως στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Δεν έχουν βρει ρυθμό, δεν καταφέρνουν να επιβληθούν στο γήπεδο και να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο που θα τους οδηγήσει σε επιτυχίες. Είναι κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, καλό θα είναι να αποφύγουμε το σημείο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.05.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *