Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ: Με επιλογές για όλα τα γούστα

on

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00): Να που έφτασε η ώρα για να κάνει την πρώτη της γκέλα μέσα στη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από εννιά νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη, η βασίλισσα είδε την Οσασούνα να τη σταματά με το τελικό 1-1 στο Μπερναμπέου την Κυριακή. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, είδε την Οσασούνα να αντιδρά και να ισοφαρίζει στις αρχές της επανάληψης και τον Μπενζεμά να χάνει πέναλτι για να της χαρίσει τη νίκη. Και είδε την Μπαρτσελόνα να την πιάνει στη βαθμολογία, με τους δύο αντιπάλους να είναι πλέον ισόβαθμοι στην κορυφή, ενώ σε λίγο καιρό υπάρχει το μεταξύ τους ντέρμπι.

Μέχρι τότε η Ρεάλ θέλει να έχει… ξεμπερδέψει με τον όμιλο του Champions League και είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει. Δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς με Σέλτικ και Λειψία, έστω και αν με τους Γερμανούς χρειάστηκε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Σαφώς και είναι το μεγάλο φαβορί και σε αυτό το παιχνίδι για να πάρει τη νίκη, όπως είναι και για την πρώτη θέση του ομίλου. Έχει προβλήματα, αφού είναι αμφίβολος ο Μόντριτς, όπως και ο Κουρτουά που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενός εκτός είναι ο Βάσκεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00): Αντίπαλος της Ρεάλ η άκρως επικίνδυνη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ήδη με τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, ακολουθεί στη δεύτερη θέση και έχει πάρει προβάδισμα γι’ αυτή έναντι των Σέλτικ και Λειψία. Μπορεί να περίμεναν πολλοί πως λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία δε θα είναι ανταγωνιστική, αλλά δείχνει το αντίθετο. Αήττητη και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετά από πέντε αγωνιστικές είναι στην κορυφή με 13 βαθμούς, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Τελευταία… παράσταση το 1-6 απέναντι στη Μέταλιστ, ενώ στον όμιλο έχει νίκη στη Γερμανία απέναντι στη Λειψία και εντός έδρας ισοπαλία με τη Σέλτικ. Εκτός είναι ο Κορνιένκο που δεν έχει παίξει καθόλου τη φετινή σεζόν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα στο Μπερναμπέου, όχι όμως και να σκοράρει η Σαχτάρ. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, βγάζει παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, δεν της αρέσει το κλειστό παιχνίδι ακόμα και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Πριν πάμε στη βασική πρόταση, θα σας πω την… έμπνευσή μου για fun bet η οποία είναι να έχουμε σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι το 3-2 το οποίο έχει απόδοση 16.25. Βασική πρόταση θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *