Προγνωστικά

Λετονία – Ουαλία: Διπλασιάζει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λετονία – Ουαλία, για τα προκριματικά Euro 2024.

Λετονία – Ουαλία (21:45): Την τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο προκριματικό όμιλο γνώρισε την Παρασκευή (8/9) η Λετονία, η οποία έχασε το… μέτρημα στη Ριέκα. Η Κροατία την έκανε «φύλλο και φτερό» και την φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-0). Μπορεί να μπήκε με πρόθεση να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, μιας και στο 13’ είχε δεχθεί δύο γκολ, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 3-0. Στο δεύτερο η εικόνα ήταν ίδια, με αποτέλεσμα να ανέβει ο δείκτης του σκορ. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που συμβαίνει, αλλά για να αλλάξει, πρέπει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της. Ούτως ή άλλως δεν είχε πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά, πλέον, ουδείς συζητάει κάτι τέτοιο ούτε ψιθυριστά. Ο στόχος για την ομάδα του Ντάινις Καζακέβιτς είναι να έχει αξιοπρεπή εικόνα στα εναπομείναντα ματς του ομίλου. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο αριστερός μπακ Γιουρκόφσκις και ο επιθετικός Γκουτκόφσκις λόγω τραυματισμού.

Με την νίκη (1-0) επί της αποψινής αντιπάλου της στο Κάρντιφ στις 28 Μαρτίου και η οποία είναι η μοναδική στα τελευταία 12 παιχνίδια, έχει μείνει η Ουαλία στον 4ο προκριματικό όμιλο. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Κροατία και ακολούθησε το «παράθυρο» του Ιουνίου, το οποίο ήταν καταστροφικό. Η ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ υπέστη δύο ήττες από Αρμενία (2-4 εντός) και Τουρκία (0-2 εκτός), με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην υπόθεση-πρόκριση. Το παιχνίδι στη Ρίγα αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες. Επιστρέφει στην αποστολή ο Λοκίερ (αμυντικός), μετά την επέμβαση εξαιτίας καρδιακών αρρυθμιών, αλλά απουσιάζουν για διάφορους λόγους οι Κινγκ (κίπερ), Φοξ (αρ. μπακ) και Κάλεν (φορ). Την Πέμπτη (7/9) υποδέχθηκε σε φιλικό στο Κάρντιφ τη Νότιο Κορέα, με την οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. «Κρατάω την καλή αμυντική συμπεριφορά και με αυτήν οδηγό, πάμε στη Ρίγα για το διπλό» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Λετονία – Ουαλία (21:45): Η Ουαλία είναι θεωρητικά το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά, δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Η Λετονία θα παίξει για την αξιοπρέπειά της και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Πάω στην επιλογή Goal/Goal στο εξαιρετικό 2.07.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *