Προγνωστικά

Σλοβακία – Λιχτενστάιν: Αξία στο 1.85

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλοβακία – Λιχτενστάιν, για τα προκριματικά Euro 2024.

Σλοβακία – Λιχτενστάιν (21:45): Μια χαρά το πήγε η Σλοβακία το ματσάκι με την Πορτογαλία. Μπορεί να έχασε (1-0) με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, όμως, υπήρξαν διαστήματα που την κόντραρε και ενδεχομένως να άξιζε και ένα γκολ. Περίμενε, πάντως, περισσότερα από αρκετούς παίκτες, κυρίως «μπροστά», την ώρα που ο πορτιέρο Ντουμπράβκα έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Παραμένει στη 2η θέση με 10 βαθμούς (3-1-1, 5-2 γκολ), όσους έχει και το Λουξεμβούργο. Και ούτε η ίδια θα περίμενε ότι θα είχε μεγαλύτερη αντίσταση, για την ώρα, από το Λουξεμβούργο από τη Βοσνία. Την οποία Βοσνία είχε κερδίσει 2-0 τον περασμένο Μάρτιο. Καλά το πηγαίνει ως τώρα, τη λες και ευχάριστη έκπληξη. Και στοχεύει στην πρόκριση για 3η (διαδοχική) φορά σε τελικά Euro.

Το αδύναμο Λιχτενστάιν παραμένει στον πάτο της βαθμολογία και χωρίς πόντο σε πέντε αναμετρήσεις και με γκολ 1-15! Από την Πορτογαλία περίμενες το μεγάλο διασυρμό (4-0), από την Ισλανδία ήρθε αυτός (7-0)! Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βοσνία. Δεν έδειξε κάτι και παρά το γεγονός πως η αντίπαλός της δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει για πρώτη φορά στον προκριματικό όμιλο, με τον Βόλφινγκερ στο 21’. Από εκεί και πέρα, το απόλυτο τίποτα. Αυτή ήταν η 18η διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και το πρώτο ματς που σκοράρει μετά την ήττα με 2-1 από την Ανδόρα στις 10 Ιουνίου 2022!

Σλοβακία – Λιχτενστάιν (21:45): Πολλά με λίγα είναι η φάση, αλλά προφανώς και έχει λογική να δίνονται χαμηλά τα γκολ. Σοβαρή η έως τώρα εικόνα της Σλοβακίας, θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για τη δεύτερη θέση και την πρόκριση. Το Over 1,5 Ημίχρονο στο τίμιο 1.85 θεωρώ πως αξίζει…

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *