Προγνωστικά

Λευκορωσία – Σλοβακία: Θα το παλέψει

on

Λευκορωσία – Σλοβακία (21:45): Πρεμιέρα στο Group 3 του League C με την αναμέτρηση Λευκορωσία – Σλοβακία. Μετά από απόφαση της UEFA, τα εντός έδρας παιχνίδια των Λευκορώσων θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς θεατές. Με τη σειρά της, η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να γίνουν στο στάδιο «Karadjordje», στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας. Την αναμέτρηση θα διευθύνει μια γυναίκα και συγκεκριμένα η Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ. Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα (6/6), η Λευκορωσία θα φιλοξενήσει το Αζερμπαϊτζάν και η Σλοβακία θα υποδεχθεί το Καζακστάν.

Λευκορωσία – Σλοβακία (21:45): Μια πορεία ανάλογη με την προηγούμενη διοργάνωση θέλει να κάνει η Λευκορωσία, η οποία έχασε την άνοδο στο League B την τελευταία αγωνιστική, μετά την ήττα από την Αλβανία. Τερμάτισε 2η στον 4ο όμιλο με απολογισμό 3Ν-1Ι-2Η και 10 βαθμούς. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρέθηκε στον 5ο όμιλο, αλλά η παρουσία της ήταν απογοητευτική με 7 ήττες κα μόλις 1 νίκη σε 8 αγώνες, που την έφεραν στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς. Ο Γκεόργκι Κοντρατίεφ κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν στο Μινσκ και εν συνεχεία, η αποστολή πέταξε για τη Σερβία. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο επιθετικός Σελιάβα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Λευκορωσία – Σλοβακία (21:45): Γεγονός είναι η μετά-Χάμσικ εποχή στη Σλοβακία, καθώς ο σπουδαίος αρχηγός αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα. Έστω και χωρίς αυτόν, βασικός στόχος στο Nations League είναι η επιστροφή στη League B. Κι αυτό γιατί στην προηγούμενη διοργάνωση είχε απογοητευτική παρουσία στον 2ο όμιλο. Με απολογισμό 1Ν-1Ι-4Η βρέθηκε στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς και υποβιβάστηκε. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στον 8ο όμιλο, έχοντας μια… συμπαθητική παρουσία. Τερμάτισε 3η πίσω από Κροατία και Ρωσία, έχοντας απολογισμό 3Ν-5Ι-2Η και 14 βαθμούς. Αγωνιστικά, ο Στέφαν Τάρκοβιτς δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού στους Χόλεκ (κίπερ), Ντουμπράβκα (κίπερ), Βάβρο (στόπερ), Χρομάντα (αμ. μέσος) και Ζρέλακ (φορ).

Ας δούμε τώρα τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Η Σλοβακία παραμένει το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, παρότι αλλάζει σελίδα. Μπορεί ο Μάρεκ Χάμσικ να είπε αντίο, αλλά η διαφορά ποιότητας που έχει με τη Λευκορωσία, παραμένει. Θεωρώ ότι θα φανεί στο χορτάρι και θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «2 και Over 1,5 γκολ» σε απόδοση 2.08.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *