Προγνωστικά

Λε Πορτέλ – Μπουργκ: Μπορούν οι φιλοξενούμενοι

on

Λε Πορτέλ – Μπουργκ (21:00): Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της φετινής Pro A ακολουθεί στο… καπάκι η δεύτερη αγωνιστική. Η Λε Πορτέλ αντιμετωπίζει στην έδρα της την Μπουργκ, με τα συναισθήματα των δύο ομάδων να είναι αντίθετα. Την πρώτη αγωνιστική, η Λε Πορτέλ έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην ποιοτική Ντιζόν. Στην πρεμιέρα της, λοιπόν, δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική. Από την αρχή του ματς κυνηγούσε στο σκορ, με την αντίπαλό της να είχε συνεχώς το προβάδισμα. Έτσι, μοιραία και με την άμυνά της να είχε προβλήματα, γνώρισε την ήττα 87-76. Την περσινή σεζόν, έσωσε την κατηγορία στις τελευταίες αγωνιστικές. Άρα και φέτος ο στόχος της παραμένει ίδιος.

Λε Πορτέλ – Μπουργκ (21:00): Στον αντίποδα, η Μπουργκ πρωταγωνίστησε στο καλύτερο ματς της πρεμιέρας. Αντιμετώπισε την Παρί Μπάσκετμπολ σε μία αναμέτρηση, η οποία είχε τρομερό θέαμα και ένα φινάλε… θρίλερ. Από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος το ματς ήταν πολύ αμφίρροπο. Τελικά, το ροζ φύλλο κατέληξε στην Μπουργκ, η οποία επικράτησε στην παράταση 102-99. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Τζόρνταν Φλόιντ, ο οποίος σημείωσε 41 πόντους. Ποιοτικά οι δύο ομάδες διαφέρουν αρκετά, αφού έχουν και άλλους στόχους. Προβάδισμα έχει η Μπουργκ, η οποία έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ για να παίξει και στο Eurocup.

Από το πρώτο δείγμα των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι έχουν περισσότερες λύσεις. Από την άλλη, η Λε Πορτέλ και φέτος δείχνει να μην είναι τόσο δυνατή. Πάμε στοίχημα με «διπλό» την Μπουργκ με -4,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,88.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *