Προγνωστικά

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ: Πολύ ανώτερη

on

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (01:00): Προημιτελικός του Κυπέλλου Αργεντινής. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε ουδέτερο γήπεδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει μια θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2023. Η προϊστορία είναι μικρή και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία σε 9 αναμετρήσεις τους. Η Ρίβερ Πλέιτ μετράει 5 νίκες, εκ των οποίων οι τρεις στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και η Πατρονάτο έχει 4.

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (01:00): Δύσκολη, όσο και παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά, πήρε η Πατρονάτο, η οποία νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Η πορεία ξεκίνησε με το 2-0 επί της Ντεπορτίβο Μορόν στη φάση των «64» και ακολούθησε η δραματική πρόκριση με 3-2 στα πέναλτι επί της Κολόν Σάντα Φε (κ.δ. 1-1) στους «32». Στο πρωτάθλημα δεν «πατάει καλά» τις τελευταίες 40 μέρες, έχοντας μόλις μία νίκη στην τελευταία οχτάδα αγώνων. Την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 από τη Ντεφένσα & Τζουστίσια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 28β. και να βρεθεί στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (01:00): Πανηγυρικά προκρίθηκε στα προημιτελικά η Ρίβερ Πλέιτ, διαλύοντας με σκορ 4-0 την Ντεφένσα & Τζουστίσια και μάλιστα εκτός έδρας. Είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις επί της Ντεπορτίβο Λαφερέρ με 5-0 στη φάση των «64» και το 3-0 επί της Μπαράκα Σεντράλ στους «32». Διαπιστώνει κανείς ότι η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε κακή περίοδο, όπως δείχνουν οι τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων. Το εντός έδρας 0-1 από την Ταγέρες Κόρδοβα την άφησε στους 32β. και στο -9 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν, μετά από 21 αγωνιστικές.

Ας δούμε, τώρα, τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Σαφώς και η Ρίβερ Πλέιτ έχει τον πρώτο λόγο, πόσω μάλλον όταν το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο έδαφος. Όμως, δεν μπορεί το διπλό να τιμάται κάτω από 1.50, όταν η βαθμολογική διαφορά τους στο πρωτάθλημα είναι μόλις 4β. Περιμένω από τους «εκατομμυριούχους» να μπουν δυναμικά, γι’ αυτό και η επιλογή μου θα αφορά στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το να σκοράρει η Ρίβερ Πλέιτ και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση 2.30.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *