Προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ: Σκοράρουν στο 1.93

on

Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ (19:30): Κάθε παιχνίδι και… τελικός είναι πλέον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προκειμένου να πετύχει τον στόχο της και να μπει στην πρώτη τετράδα, η οποία οδηγεί στο Champions League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση με 50 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Τότεναμ και τέσσερις από την Άρσεναλ. Και η αλήθεια είναι πως τούτη την ώρα οι «κανονιέρηδες» μοιάζουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όλους.

Για τη Γιουνάιτεντ το ματς απέναντι στη Λέστερ είναι ένα από τα πιο δύσκολα που έχει να δώσει. Κυρίως γιατί η αντίπαλος της έχει πάρει τον αέρα. Τρεις νίκες της Λέστερ και μια ισοπαλία είναι τα αποτελέσματα στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Λέστερ έχει μπροστά της βέβαια και το παιχνίδι με την PSV για τα προημιτελικά του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη. Και σίγουρα η ευκαιρία που της δίνεται για ευρωπαϊκή διάκριση μπορεί να της… κλέψει το μυαλό.

Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ (19:30): Άλλωστε είναι και ένας τρόπος για να κυνηγήσει ευρωπαϊκή έξοδο και την επόμενη σεζόν, μιας και στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω. Και δύσκολα μπορεί να προλάβει το τρένο των ευρωπαϊκών θέσεων. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές επικράτησε με 2-1 της Μπρένφορντ, με σχετική ευκολία και με τους Καστάνιε και Μάντισον να σκοράρουν από το πρώτο μέρος.

Σκοράρουν και οι δύο και το σκορ ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια τριετία στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Με over 3,5 πολλές φορές. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται μας κάνει να πιστεύουμε βάσιμα πως το ίδιο θα συμβεί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πάμε στοίχημα με goal/goal και over 2,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 1.93.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *