Προγνωστικά

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι: Με combo στο 1.88

on

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Χαοτική η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έχουν και οι δύο ισχυρό κίνητρο, έστω και αν η Μπέρνλι θα πρέπει να κάνει υπέρβαση και το τέλειο παιχνίδι για να πάρει κάτι από εδώ. Στο στοίχημα το «διπλό» δίνεται πολύ χαμηλά, στα όρια του 1.25. Στον πρώτο γύρο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Με το ίδιο σκορ είχε πάρει το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, ενώ μετράει 9 συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τελευταία νίκη της Μπέρνλι ήταν τον Μάρτιο του 2015 (1-0).

Η Μπέρνλι μπαίνει στην τελική ευθεία με την πλάτη στον τοίχο και με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της. Μετράει 3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει: 2-0 από την Μπρέντφορντ, 4-0 από την Τσέλσι, 2-0 από τη Λέστερ, οι δύο τελευταίες που αναφέραμε ήταν εντός. Είχε προηγηθεί το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας και οι δύο νίκες με Τότεναμ (1-0 εντός) και Μπράιτον (3-0 εκτός). Είναι προτελευταία με 21 βαθμούς και η μοναδική ομάδα που αυτήν την στιγμή είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού και πιο κοντά, είναι η Έβερτον που έχει 25. Εκτός οι Γκούντμουντσον, Μι, Πίτερς, Βίντρα.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Τα πράγματα έχουν ζορίσει και για τη Μάντσεστερ Σίτι. Από τη μεγάλη διαφορά, έχει βρεθεί μόλις στο +1 από τη Λίβερπουλ, την οποία φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική. Για την ακρίβεια, η επόμενη 4άδα αγώνων της είναι καυτή. Και είναι απέναντι σε 2 αντιπάλους! 2 αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης (5/4, 13/4) για το Champions League, 2 με τη Λίβερπουλ για την Premier League (10/4) και τα ημιτελικά του FA Cup (16/4), μέσα σε διάστημα 12 ημερών! Τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα ήταν το 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, ακριβώς μετά τον θρίαμβο (4-1) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με το ίδιο σκορ νίκησε στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή, τη Σαουθάμπτον (FA Cup). Αμφίβολος δίνεται ο Ντίας. Έχει λογική να κάνει ορισμένες αλλαγές ο Γκουαρντιόλα. Δεν γίνεται να παίξουν οι ίδιοι σε όλη την επόμενη 4άδα αγώνων της. Αγώνες που θα παιχτούν στα κόκκινα και θα κρίνουν τα πάντα.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Πάμε στοίχημα με μία ωραία επιλογή που πληρώνει καλά. 2 Ημίχρονο / 2 Τελικό και Over 1,5 γκολ αγώνα, στο 1.88. Δείχνει πολύ καλό και θα το τιμήσουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *