Προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης: Βήμα πρόκρισης

on

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μ. (22:00): Περίπατος για τη Μάντσεστερ Σίτι στα ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επικράτησε με 5-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς, τελειώνοντας την πρόκριση, έκανε… αγγαρεία στο δεύτερο με το 0-0 στο Έτιχαντ. Τώρα τα πράγματα… σοβαρεύουν. Απέναντι σε μια Ατλέτικο Μαδρίτης που ναι μεν δεν έχει την ποιότητα της Σίτι, πλην όμως δεν τη θέλεις για αντίπαλο. Ο Σιμεόνε έχει θέματα φέτος αρκετά, αλλά έχει τρόπους να παίρνει αυτό που θέλει.

Άφησε εκτός συνέχειας την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ, παίρνοντας την πρόκριση με τη νίκη της στο δεύτερο ματς μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Έπειτα από την ισοπαλία στη Μαδρίτη. Γενικά στην Ατλέτικο δείχνουν φέτος να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευρωπαϊκή διάκριση, ίσως και σε μια επιθυμία του ίδιου του Σιμέονε. Που μπορεί να μην είναι στον ίδιο πάγκο και την επόμενη σεζόν. Με τη Σίτι, πάντως, τα πράγματα θα είναι πολύ δυσκολότερα απ’ ότι ήταν με τη συμπολίτισσά της.

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μ. (22:00): Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετράει μία πολύ σημαντική απώλεια, αφού εκτός παραμένει ο Ρούμπεν Ντίας. Θα έχει φρέσκους τους Μάχρεζ και Μπερνάρντο Σίλβα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου απέναντι στην Μπέρνλι. Σε ένα ματς που ο Γκουαρντιόλα έκανε μόλις δύο αλλαγές. Η Ατλέτικο δεν θα έχει τον Χιμένες, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Αλαβές και τον Ερέρα που παραμένει εκτός. Επιστρέφει, όμως, ο Καράσκο που εξέτισε.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Ατλέτικο δεν είναι Σπόρτινγκ. Δεδομένο αυτό. Αλλά επίσης δεδομένο είναι πως αν η Σίτι πιάσει ρυθμό, δεν υπάρχει ομάδα που να την αντιμετωπίσει. Μεγάλο φαβορί για νίκη και για να βάλει τις βάσεις η ομάδα του Πεπ, σύνολο που δεν αφήνει τα ματς να ανοίξουν εκείνη του Κλοπ. Θα πάμε στοίχημα με «άσο» και under 3,5 γκολ σε απόδοση 2.06.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *