Προγνωστικά

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ: Με combo του 1.90

on

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ (21:45): Εκτός ζώνης των πλέι οφ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «λεπίδες» δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο και ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στην έδρα της Στόουκ. Η έλευση του Πολ Χέκινγκμποτομ στα τέλη Νοεμβρίου έχει αποδειχθεί ευεργετική, αφού η βελτίωση είναι ξεκάθαρη και είναι ένας από τους λόγους, που συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ. Έχει 61β. σε 39 αγώνες, όντας στο -1 από την εξάδα. Όμως, επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη της.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ (21:45): Μπορεί η τελευταία εντός έδρας ήττα στο λονδρέζικο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Φούλαμ (0-2) να ήταν εντός προγράμματος, αλλά… Η ΚΠΡ βρίσκεται το τελευταίο σχεδόν δίμηνο σε ελεύθερη πτώση, αφού μετράει 7 ήττες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Και από εκεί που διεκδικούσε την απευθείας άνοδο, πλέον δίνει μάχη για να μπει στην εξάδα των πλέι οφ. Ο Μαρκ Γουαρμπάρτον περνάει δύσκολες μέρες και υπάρχουν φήμες ότι αν δεν αλλάξει άμεσα την κατάσταση, θα δει την πόρτα της εξόδου. Μετά από 39 αγώνες, η «βασίλισσα» έχει 59β. και βρίσκεται στο -3 από την εξάδα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ (21:45): Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους γηπεδούχους. Εκτός πλάνων παραμένουν ο δεξιός μπακ-χαφ Μπογκλ και οι επιθετικοί ΜακΓκόλντρικ και Μπρούστερ. Αμφίβολοι είναι οι στόπερ Μπάσαμ και Γκούντι, όπως και ο πρώτος σκόρερ Σαρπ. Μεγάλο πρόβλημα στον «άσο» έχουν οι φιλοξενούμενοι. Εκτός δράσης έχουν τεθεί ο βασικός Ντιένγκ, ο αναπληρωματικός Άρτσερ και ο 19χρονος Γουόλς. Επίσης, δεν υπολογίζεται και ο μεσοεπιθετικός Γουίλοκ.

Εξαιρετικά κρίσιμο, όσο και αμφίρροπο παιχνίδι με φόντο τα πλέι οφ στην Championship. Γι’ αυτό και δεν συμφωνώ με τις τιμές (κοντά στο 1.70) του άσου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όσο χάλια κι αν είναι η ΚΠΡ. Θα φτιάξω ένα στοίχημα με γκολ και κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο 10.40 κόρνερ στο γήπεδό τους και οι φιλοξενούμενοι 9.20 μακριά από το δικό τους. Πάμε στοίχημα με Over 1,5 γκολ και Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *